İşte Benim Stilim 2016... SON HAFTA, HER GÜN BİR ÜNLÜ ELENİYOR!

İşte Benim Stilim 2016... SON HAFTA, HER GÜN BİR ÜNLÜ ELENİYOR!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 1 Şubat Pazartesi günü kim elendi belli oldu. İşte Benim Stilim'e veda eden ünlü isim Esra Balamir oldu.

Değişen kurallara göre final haftasında her gün bir yarışmacı yarışmaya veda edecek. Gün sonunda en düşük puanı alan üç yarışmacı Pelin Suade, Esra Balamir ve Sevil Uyar önce arkadaşlarının karşısına daha sonra jürinin karşısına çıktı.

Jüriden Uğurkan Erez elenmesi için Sevil Uyar'ın; İvana Sert ve Neslihan Yargıcı ise Esra Balamir'in ismini verdi. Böylece jürinin kararıyla yarışmaya veda eden isim Esra Balamir oldu.

İŞTE BENİM STİLİM ÜNLÜLER'DE HER GÜN BİR KİŞİ ELENECEK

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Hakan Akkaya rahatsız olduğu için jüride Uğurkan Erez yer aldı.

Uğurkan Erez son gala gecesinde son elemeyi yaptığı için çok rahatladığını ama şimdi her gün elemede yer alacağı için gergin olduğunu söyledi.

Yarışmacılar ise hala haberin şokunu atamadıklarını belirtti.

NİL KARATAŞ VE SEVİL UYAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI!

İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler 1 Şubat Pazartesi günü yayınlanan bölümünde herkesin olumlu yorumlar yaptığı İnci Pars'ı; Nil Karataş beğenmediğini söyledi ve "Nasıl beğendiniz ben anlamadım" diye sordu.

Nil, İnci'nin tek renk içinde çok karmaşık bulduğunu söyleyince Sevil Uyar, "Nil konuşurken sıkılıyorum, içimi afakanlar basıyor" dedi. Nil "Sıkılıyorsan gidersin" deyince Sevil "Kapa çeneni" diye çıkıştı. Nil sesini yükseltince ikili arasında gerginlik çıktı.

Öykü Serter ikiliyi sakinleştirip kavgayı sonlandırdı.

Kaynak:internethaber.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.