İşte Benim Stilim All Star... ÖYLE BİR YARIŞMACI ELENDİ Kİ!..

İşte Benim Stilim All Star... ÖYLE BİR YARIŞMACI ELENDİ Kİ!..

İşte Benim Stilim All Star 30 Ekim eleme gecesinde kim elendi sorusu yanıt buldu. Bu hafta İşte Benim Stilim 'de Ezgi Baylar mı Zeynep Öztürk mü elendi?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi kim elendi sorusunun yanıtını vermek için ekrana geldi. İşte Benim Stilim 30 Ekim eleme gecesinde jürinin önüne gelen isimler Ezgi Baylar ile Zeynep Öztürk oldu. Peki kim elendi?

İşte Benim Stilim All Star eleme gecesi olaylı geçti. Ezgi Baylar eleme adayı olunca hayli sinirlenmiş ve 'Beni eleyin' demişti. İşte Benim Stilim jürisi eleme gecesinde Ezgi'ye verdiği bu tepkiyi sordu. Ezgi Baylar 'Ben kendi kendime elenme adayı olursam gitmeliyim kararı aldım' diyerek cevap verdi. Bu karara Nur Yerlitaş tepki gösterdi. Nur Yerlitaş 'O zaman sen kendini birinci olarak görüyorsun ve bizi zan altında bırakıyorsun demektir' dedi. Ezgi Baylar ise 'Ben kendimi yetersiz görüyorum o yüzden gitmek istiyorum' karşılığını verdi.

İŞTE BENİM STİLİM KİM ELENDİ 30 EKİM ELEME GECESİ

Ezgi Baylar'a hayli tepkili olan jüri bunu oylama sırasında sert bir üslupla ortaya koydu. Oyunu açıklamak için söz alan tüm jüri üyeleri Ezgi Baylar'ı eleştirerek kararlarını açıkladılar. Sonuçsuz kalan ilk tur oylamada oylar şöyle oldu;

Nur Yerlitaş sert bir dille eleştirdikten sonra 'O zaman ben Ezgi Baylar elensin diyorum' diyerek oyunu açıkladı.

Kemal Doğulu ise 'Bu nasıl ego' diyerek tepkisini ortaya koydu. Kemal Doğulu oyunu 'gitmek istemeye sen karar veremezsin' deyip Zeynep Öztürk elensin dedi.

İvana Sert ise 'Ben zorla seni tutamam' diyerek Ezgi Baylar ismini verdi.

Uğurkan Erez ise 'Gitmek istemen beni hiç ilgilendirmiyor. Benim kıyafete göre karar vereceğim' dedi. Uğurkan Erez de 'Zeynep Öztürk' adını verince eşitlik çıktı.

JÜRİDEN EZGİ BAYLAR'A 'İNAT' KARAR 

Daha önce konuk jüri üyesinin oyu sonucu belirliyordu. Yarışmanın yeni formatında konuk jüri olmadığı için bir kez daha oylama yapılmasına karar verildi. İkinci oylamanın sonucunu Kemal Doğulu açıkladı ve Ezgi Baylar'ı şoke eden kararı duyurdu. Elenmek isteyen Ezgi Baylar kaldı, Zeynep Öztürk elendi. İşte Benim Stilim jürisinin bu kararı "güç gösterisi' olarak yorumlandı. 

İŞTE BENİM STİLİM BİRİNCİSİ KİM OLDU?

İşte Benim Stilim All Star yarışmasında haftanın birincisi belli oldu. Bu hafta kanatlar konsepti ile yarışan yarışmacılar arasından Nihal birinci oldu. Nihal 10 bin liralık para ödülünü kazandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum