İşte Benim Stilim-Ünlüler... KİM ELENDİ KİM KALDI?

İşte Benim Stilim-Ünlüler... KİM ELENDİ KİM KALDI?

İşte Benim Stilim 8 Ocak eleme gecesinde olay isim Neslihan Önder elendi mi?

İşte Benim Stilim'de kim elendi sorusunun yanıtı TV8 ekranında saat 03.25'te ortaya çıktı. İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler yarışmacıları arasından ilk elenen isim Esra Sönmezer oldu. 

Serdar Ortaç ve Hande Yener'in konuk olduğu İşte Benim Stilim Ünlüler eleme gecesinde bu hafta konsept 80'ler ve dans oldu. Serdar Ortaç yarışmaya geç dahil olduğu için puan veremedi.

İŞTE BENİM STİLİM 'DE KİM ELENDİ? - 8 OCAK ELEME GECESİ

 

İşte Benim Stilim 8 Ocak eleme gecesinde yarışmadan ilk elenen isim belli oldu. Hafta içinde jüriye saydırıp stüdyoyu terkeden Neslihan Önder elenecek isimler arasında yer aldı ancak diğer yarışmacılar tarafından koruma altına alındı.

Peki sonuç ne oldu? İşte Benim Stilim'de ilk kim elendi?

Esra Sönmezer ve Yeşim Erçetin arasından Hakan Akkaya, İvana Sert ve Uğurkan Erez; Esra Sönmezer derken, Neslihan Yargıcı ve Hande Yener; Yeşim Erçetin için gitmesi yönünde oy kullandı.

Böylelikle Esra Sönmezer, İşte Benim Stilim 2016 Ünlüler'e veda eden ilk isim oldu.


İşte Benim Stilim 8 Ocak eleme gecesinde konsept 80'ler ve dans olunca ortaya renkli görüntüler çıktı.

Gala gecesinde 10 bin liralık haftalık ödül için yarışan 14 yarışmacıdan Berna Öztürk kostüm ve dans performansıyla jüriden gecenin en yüksek puanını alıp 10 bin liranın sahibi oldu.

SERDAR ORTAÇ VE HANDE YENER İKİ DELİ

İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmasının ilk galası hayli renkli oldu. Serdar Ortaç ve Hande Yener 'in düeti 'İki Deli' de gecede yer aldı.

İŞTE BENİM STİLİM 2016 YARIŞMACILARI KİMLER?

TV8 kanalında izleyici ile buluşan İşte Benim Stilim 2016 ünlüler yarışmacıları arasında Aslı Zen, Berna Öztürk, Yeşim Erçetin, Simge Tertemiz, Elif Ece Uzun, İnci Pars, Esra Balamir, Pelin Suade, Gizem Özdilli, Esra Sönmezer, Yasemin Öztürk, Nil Karataş, Tuğçe Özbudak, Sevil Uyar, Neslihan Önder ve Şarkıcı Hatice yer alıyor. İşte Benim Stilim 2016 birincisi 200 bin lira ödül kazanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.