İŞTE SİZE DAHA İYİ BİR SEKS İÇİN 10 EGZERSİZ!..

İŞTE SİZE DAHA İYİ BİR SEKS İÇİN 10 EGZERSİZ!..

Cinsel hayatınız sönük mü geçiyor? Egzersiz yaparak daha iyi bir seksin kapılarını aralayabilirsiniz. İşte size yatakta daha mutlu olmanızı sağlayacak 10 egzersiz.

DAHA GÜÇLÜ EREKSİYON, DAHA FAZLA UYARILMA
Tensel temasa girmek sizin ve partnerinizin zevkini artırabilir. Hızlı yürüyüşten bisiklete binmeye kadar, kalp atış hızınızı arttıran, sık ve yoğun solumayı sağlayan herhangi bir aktivite, kan akışınızı artırabilir (bel altı bölgeleriniz dahil).

Bu durum her iki cinsiyet için de bir artıdır: Erkekler için daha güçlü ereksiyonlar ve kadınlar için daha fazla uyarılma (yüzde 169) sağlar. 

YÜZÜCÜLERİN CİNSEL YAŞANTILARI 20 YAŞ DAHA GENÇ
Harvard araştırmacıları, 60’lı yaşlardaki erkek ve bayan yüzücülerin cinsel yaşantılarının kendilerinden 20 yaş daha genç insanlara benzer olduğunu buldular.

Yüzme, dayanıklılığı artırır, kan dolaşımını hızlandırır, esnekliği ve gücü artırır ve stresi azaltır. Aynı zamanda, aşırı kilolu (aşırı kilolu, düşük libidolu) özellikle ereksiyon bozukluğuna sahip obez erkekler için de bir avantaj olarak kaloriyi de yakar. 

ORGAZMA ULAŞTIRAN EGZERSİZ: CORE VE KARIN EGZERSİZİ
Güçlü, esnek bir core (karın ve bel bölgesi), yaptığınız her şeyin temelini oluşturur. Egzersiz yaparken orgazm olabilecek şanslı insanlardan biri olabilirsiniz.

Bu durum “coregasm” olarak da adlandırılır. Mekik çekme gibi core bölgesini güçlendirme egzersizleri sırasında görülme eğilimi gösterir. 

FROG POSE (KURBAĞA DURUŞU)
Bu hareket, sevişme süresince daha esnek olmanızı sağlayacaktır. Bu duruş, uyluğun iç kısımlarını, kasık ve kalçayı esneten yoğun bir kalça açıcı harekettir.

Aynı zamanda yatakta ciddi rahatsızlık veren stresi de atar. 

HINGE
Sırtınızı veya bacaklarınızı yormadan kendinizi “elverişli bir konumda” tutmanıza yardımcı olur.

Dik durmadan önce birkaç saniye 45 derecelik açıyla geriye doğru eğilin ve harekeri tekrar edin. Bu hareket zor ama çok fazla dayanıklılık yaratıyor. 

PATLAYICI ORGAZM: KEGELS
İdrar kaçırmaya karşı geliştirilen bu yöntem pelvik taban kaslarınızı güçlendirir ve patlayıcı orgazm anlamına gelir.

Kadınlar Kegels’e daha fazla aşina olabilirler, ancak aynı zamanda Kegels, erkeklere erken boşalmayı önleme konusunda yardımcı olabilir.

Ancak çalışmalar, insanların yarısının hareketi doğru olarak yapmadığını gösteriyor. 

PLANK
Bu, üst bacak, uyluk ve kalçanızla birlikte karın kaslarınızın (transversus abdominis) en derin katmanını güçlendirmenin mükemmel bir yoludur.

Bu kaslar sizi dengelemeye yardımcı olur, böylece en çok kasık bölgesinde partnerinize yakınlaştığınızda işe yarar.

Bunu günde bir kez yapın ve 60 saniye veya daha uzun süre durun. Parmaklarınızın üzerinde durmakta zorluklar varsa bunun yerine dizleriniz üzerinde dengede durmayı deneyin. 

KEDİ/DEVE GERMESİ
Bu yoga pozunu başka bir ön sevişme biçimi olarak düşünün. Sırtınızı esnetiyor, nefes alıp veren bir ritim içerisine girmenize yardım ediyor ve odaklanmayı geliştiriyor.

Bu nedenle zihniniz o ana odaklanıyor. Sürekli bir akışla hareket edin, böylece her sırtınızı kamburlaştırdığınızda (deve kısmı) tam bir nefes verin ve her sırtınızı aşağıya doğru kavis yaptığınızda (kedi parçası) tam bir nefes alın. 

PELVIC THRUST (KÖPRÜ)
En sevdiğiniz pozisyon misyoner ya da cowgirl poziyonu ise bu hareket bu pozisyonların önemli bir parçasıdır ama formda değilseniz, güçlü itmeler yorucu olabilir.

Dayanıklılık ve esneklik oluşturmak için kalça, baldır ve hamstring kaslarınızı çalıştırın. Pelvic thrust aynı zamanda kalçanızı şekillendirir bu yüzden iyi hissedersiniz ve iyi görünürsünüz. 

EGZERSİZ SONRASI PARTNERİNİZE DAHA FAZLA İLGİ DUYACAKSINIZ
Beraber ter atan çiftler, beraber olurlar. Bu nedenle sizin için önemli olan diğer kişiyle egzersiz randevusu düzenleyin.

Çalışmalar, zorlu fiziksel aktivitelerin uyarılmayı tetiklediğini göstermektedir. Egzersiz sonrası partnerinize daha fazla ilgi duyacaksınız.

Duygusal bağlantınızı daha da güçlendirmek için aktivitelerinizi koordine edin (örneğin, aynı hızda koşun).

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.