İŞTE TEMMUZ AYININ MAGAZİN GÜNDEMİ!

İŞTE TEMMUZ AYININ MAGAZİN GÜNDEMİ!

Temmuz ayında magazin ve sanat dünyasının en çok konuşulan ünlü isimleri belirlendi. Medya Takip Merkezi’nin Magazin Gazetecileri Derneği için hazırladığı rapora göre, ay boyunca en çok konuşulan isim, darp iddialarıyla gündeme gelen Ozan Güven oldu.

İşte araştırmanın detayları…

MTM’nin Temmuz ayını kapsayan araştırmasında öne çıkan magazin olayları ve ayın popüler ünlüleri belirlendi.

Magazine dair gündem yaratan ünlülerin ve olayların derlendiği raporda en çok konuşulan isim, kız arkadaşına uyguladığı darp iddiaları ile gündeme gelen oyuncu Ozan Güven oldu.

Her ay listenin zirvesinde yer alan medya patronu Acun Ilıcalı, Temmuz ayında ikinci sıraya yerleşti.

Canlandırdığı Huysuz Virjin karakteriyle milyonların sevgisini kazanan Türk drag queen sanatçısı Seyfi Dursunoğlu’nun vefat haberi, geçtiğimiz ayın en çok konuşulan konuları arasında yer aldı.

Şiddet iddiaları ile gündeme geldiler


Oyuncu Ozan Güven'in 6 aydır beraberlik yaşadığı kendisinden 17 yaş küçük sevgilisi sosyal medya uzmanı Deniz Bulutsuz'u darp ettiği iddiaları, Temmuz ayı gündemine bomba gibi düştü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına avukatı Mustafa Kurtuluş aracılığıyla başvuran Deniz Bulutsuz, ünlü oyuncu Ozan Güven'in kendisini darp ettiği ileri sürerek şikayetçi oldu.

Bulutsuz'un ihbarı sonrası başlatılan soruşturma tamamlandı ve Güven hakkında dava açıldı.

Hazırlanan iddianamede Ozan Güven'in 'Cebir tehdit veya kişiyi hürriyetinden Yoksun kılma kasten yaralama hakaret' suçlarından 13,5 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

Ozan Güven, eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'u darp ettiği haberlerinin basına yansımasının ardından Levent'te bulunan evini terk etti.

Darp haberlerinin basına ve sosyal medyaya yansımasıyla birlikte ünlü oyuncuya tepki yağdı. Bir grup genç kadın, Ozan Güven’in reklam yüzü olduğu bankanın önünde eylem yaparak “Ozan Güven’i reklamlarda görmek istemiyoruz” çağrısında bulundu.

Bunun üzerine Ozan Güven’in reklam yüzü olduğu bankanın devam eden reklam kampanyasının afişlerini toplattığı ve 1,5 milyonluk anlaşmanın da iptal edildiği öğrenildi.

MTM’nin raporuna göre ay boyunca medyada 7 bin 95 haberde yer alan Ozan Güven, darp iddiaları ile gündemin en çok konuşulan ünlü ismi oldu.

Oyuncu Ozan Güven’in ardından Rubato solisti Özer Arkun’un da evlilik hazırlığı yaptığı Burcu Yılmaz’ı darp ettiği iddiaları Temmuz ayında bomba etkisi yarattı.

Kız arkadaşının şikayeti üzerine Özer Arkun’a tehdit suçundan soruşturma başlatıldı.

Arkun, yaşanan olayı “kazaen oluşan bir durum” olarak nitelendirerek “Evlilik hazırlığında olan iki sevgili arasında yaşanan bir tartışmanın kamuoyuna farklı yansıtılmasından dolayı çok üzgünüm.” açıklamasında bulundu.

Ay boyunca bin 195 haberde yer alan Özer Arkun, en çok konuşulanlar listesinde 18. sırada yer aldı.

Huysuz Virjin aramızdan ayrıldı…


Sunduğu “Huysuz Show” programında canlandırdığı Huysuz Virjin karakteriyle akıllara kazınan Türk drag queen sanatçısı Seyfi Dursunoğlu hayatını kaybetti.

1970’den 2000’li yıllara kadar ekranların eğlendiren yüzü olarak milyonların sevgisini kazanan 87 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu, tedavi altında olduğu hastanede yaşamını yitirdi.

KOAH hastası olan Dursunoğlu’nun, 15 gündür hastanede zatürre tedavisi gördüğü de belirtildi.

Ünlü Sanatçı Seyfi Dursunoğlu’nun hayatını kaybetmesi siyaset ve sanat camiasını yasa boğdu.

Ünlü isimler, sosyal medyadan paylaştıkları taziye mesajlarında yaşayan bir efsaneyi kaybettiklerini dile getirdi.

Ölümüyle sevenlerini yasa boğan Seyfi Dursunoğlu yani nam-ı değer Huysuz Virjin, ay boyunca medyada yer aldığı 3 bin 398 haber ile son yolculuğuna uğurlandı.

Aşk hayatlarıyla gündeme geldiler!

Havaların iyice ısınması ile kendini sahil kenarına atan ünlüler, aşk hayatlarıyla Temmuz ayına damga vurdular.

Son günlerde ekranlara gelen yeni dizisi ile gündemde olan oyuncu Hande Erçel’in, uzun süredir birlikte olduğu ünlü şarkıcı Murat Dalkılıç ile ayrılığı magazin gündemine damga vurdu.

Ayrılığın hemen arkasından rol arkadaşı Kerem Bürsin ile sosyal medyada yaptığı samimi paylaşımlarla aşk dedikodularının fitilini ateşleyen Hande Erçel, medyada 2 bin 163 haberde konuşuldu.

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile 2017 yılında boşanan Merve Boluğur, aşk hayatındaki sessizliği bozdu.

Ayrılık sonrası uzun bir süre inzivaya çekilen genç oyuncu, yeni aşkını sosyal medya hesabından haykırdı.

Temmuz ayı boyunca kendisini uzun zamandır takip eden hayranı Burak Dayı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Boğulur, medyada bin 956 haberde yer aldı.

Uzun zamandır aşk iddiaları ile gündeme gelen Hadise ve Kaan Yıldırım çifti de sonunda sessizliklerini bozarak birlikteliklerini paylaştıkları fotoğraf ile ilan etti.

Medya Takip Merkezi’nin aynı raporuna göre ay boyunca bin 128 haberde yer alan Hadise, en çok konuşulanlar listesinde yerini aldı.

temmuz2020-magazin_liste.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.