“It’s Chiller Time SoundClash 2017 Finali"... LAS VEGAS YOLCUSU BELLİ OLDU!..

“It’s Chiller Time SoundClash 2017 Finali"... LAS VEGAS YOLCUSU BELLİ OLDU!..

Müziğin ve gece hayatının ritmini belirleyen “It’s Chiller Time SoundClash 2017” finali dün akşam Suada Club'de gerçekleştirildi.It’s Chiller Time SoundClash 2017 Türkiye birincisi belli oldu

Haber ve Fotoğraflar; Mehmet KARADEMİR

Suada Club'de düzenlenen görkemli gecede “It’s Chiller Time SoundClash 2017” de Las Vegas’ taki muhteşem finalde ülkemizi temsil edecek isim Gökhan Bölükbaşı oldu

Didem Soydan, Umut Eker, Çiğdem Batur, Sarpcan Köroğlu, Magazinkolik.com editörü Mehmet Karademir, Kerem Fırtına, Ece Begüm Yücetan, Avangarde Çiçek Tasarım markasının yaratıcısı Bülent Altılar, Aynil Sigorta Aracılık Hizmetleri sahibi iş kadını Aynil Karademir, Bedirhan Soral , Ali Tank ve Alexander Kokoskeriya gibi ünlü isimlerin katılımı ile gerçekleşen gecede eğlence adeta doruğa çıktı ve finalde heyecan dolu anlar yaşandı!

Bu yıl Türkiye’de üçüncüsü düzenlenen It’s Chiller Time SoundClash’ e amatör ve profesyonel, elektronik müziğe gönül vermiş tüm DJ’ lerin katılımı ile 600’e yakın set yüklendi. Yarışmacıların elektronik dans müziği alt yapılı setleri; kendi alanlarında uzman, birbirinden ünlü SoundClash jürileri Prodüktör ve Dj Murat Uncuoğlu, “Housekeeper” kurucusu ve DJ, Gazeteci ve DJ Oben Budak, Prodüktör ve DJ Birol Giray, Müzik Yazarı Barış Akpolat, Universal Türkiye temsilcileri Berna Özyurt ve Ayhan Ergönül ile SoundClash 2016 Dünya birincisi Cafer Kabak tarafından değerlendirildi.

Jüri elemesi ve halk oylaması sonucunda finale kalan 5 finalist 16 Mayıs’ da Suada Club’ ta gerçekleşen heyecan dolu final gecesinde Las Vegas yolcusu olmak için yarıştı. Aynı zamanda ilk 5’ e kalan finalistler bu sene ilk defa Universal Türkiye ile ortak hazırlanacak “It’s Chiller Time SoundClash 2017 Compilation” albümünde kendi hazırladıkları parçalarla yer alma şansı elde ettiler.

49531.jpg

Finalistlerin performanslarının dinlenmesinin ardından jüri üyelerinin tüm kriterleri dikkate alarak yaptıkları değerlendirme sonucunda Gökhan Bölükbaşı, It’s Chiller Time SoundClash 2017 Türkiye birincisi oldu.

Yarışmanın Türkiye birincisi olan Gökhan Bölükbaşı, Ağustos ayında Las Vegas’ta dünyaca ünlü DJ’lerin de performans sergileyeceği, 5 gün boyunca gece ve gündüz partileri ile büyük bir coşkuyla geçecek SoundClash Dünya Finali’ nde Türkiye’yi temsil etme şansını elde etti.

Gecenin bir diğer heyecanlı anı ise halk oylamasına katılarak sevdiği DJ’ i destekleyen bir kişinin Las Vegas’ a gitme şansı yakalaması oldu. Las Vegas’ a giderek bu muhteşem deneyime ortak olacak kişi Arif Küpeli oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.