İvana Sert... TÜRKİYE`Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİP, HANIMLARI GÜZELLEŞTİRİYOR!

İvana Sert... TÜRKİYE`Yİ KARIŞ KARIŞ GEZİP, HANIMLARI GÜZELLEŞTİRİYOR!

İvana Sert `Hayalindeki Sen Ol` sloganı ile kadınların hayallerini gerçeğe dönüştüren `Stil Danışmanlığı` projesinde Anadolu şehirlerini gezmeye devam edecek.

L'Oréal Grubu bünyesinin saç bakımı ve boya konusundaki 1 numaralı markası Matrix, Eda Taşpınar ile başladığı projesini, bu sene İvana Sert ile sürdürüyor.....

İvana Sert 'Hayalindeki Sen Ol' sloganı ile kadınların hayallerini gerçeğe dönüştüren ?Stil Danışmanlığı? projesinde Anadolu şehirlerini gezmeye devam edecek.

22 Kasım Cuma günü Nevşehir Işıltı Güzellik Salonu, 23 Kasım Cumartesi günü ise Mersin Süleyman Türker Güzellik Salonu?nda kadınlarla bir araya gelen Ivana Sert büyük ilgi gördü?

Konya?dan sonra Nevşehir ve Mersin?e giderek kadınlarla bir araya gelen Ivana Sert, her iki şehirde de büyük ilgi gördü.Katılımcılar 2014 sezonuna ait trendler hakkında İvana Sert?in ipuçlarını dinledi.

Katılım gösteren kadınlara doğru kıyafet seçimlerinden, kendilerine uygun saç rengi ve modeli konusuna kadar pek çok konuda danışmanlık yapan Sert, makyajı ve kıyafetiyle kadınların beğenisini topladı. Tüm gün katılımcılara stil ipuçları vererek, değişimlerini gözler önüne seren Stil Danışmanı İvana Sert, bakım öncesi ve bakım sonrası farkı ortaya koydu.

Gerçekleşen etkinlik sonunda ?Stil Danışmanlığı? projesi ile hayallerindeki kişiye bir adım daha yaklaşmış olan kadınların yapılan değişikliklerle birlikte fotoğrafları çekilerek, bu unutulmaz an ölümsüzleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.