İzel... 'İNŞALLAH BU ALBÜMÜ BAŞ BAŞA DİNLEYECEĞİM BİR SEVGİLİM OLUR '

İzel... 'İNŞALLAH BU ALBÜMÜ BAŞ BAŞA DİNLEYECEĞİM BİR SEVGİLİM OLUR '

"Aşk En Büyüktür Her Zaman" ile müzik severlerle buluşan İzel, Kral Pop Tv ve Kral Pop Radyo ortak yayınında Mehmet Akbayın sunduğu Mehmetin Gezegeni programına konuk oldu.

Uzun bir aradan sonra yeni albümü Aşk En Büyüktür Her Zaman ile müzik severlerle buluşan İzel, Kral Pop Tv ve Kral Pop Radyo ortak yayınında Mehmet Akbayın sunduğu Mehmetin Gezegeni programına konuk oldu.

Yeni albümünde 12 şarkıya yer veren İzel, programda albümün çıkış sürecinde yaşadıklarını Gezegen Mehmete anlattı. Albüm hazırlıkları için 6 aylığına Berline taşınan İzel, bu sürecin albüme olduğu kadar kişisel olarak kendisine de olumlu etki ettiğini belirtti. Normalde tek başıma salondan yatak odasına bile gidemem ama Almanyada kaldığım süre içinde son 2 ayı yalnız başıma geçirdim.

Hayatımda ilk defa yalnız kaldım ve gördüm ki insan mecbur kalınca her şeyi yapabiliyormuş, ben de yalnız başıma kalabiliyormuşum diyen İzel, stüdyo ve vokal kayıtları için Depeche Mode, Beatles, John Lennon, U2, David Bowie gibi dünyaca ünlü isimlerin çalıştığı Hansa Studio ve yine Berlinin en iyi stüdyoları olan Nhow ve Homerun ile birlikte çalışmış.

Programda Mehmet Akbayın artık aşk şarkısı yapılamıyor mu sorusuna 'Şarkıların, melodilerin tükenmesi de tamamen aşkla ilgili. Aşk tükendi, el ele tutuşmanın öpüşmenin yerini başka şeyler aldı. Daha bir aceleye girdi bir şeyler, o yüzden şarkılarda aceleye girdi. Ne kadar aşkın tadını çıkararak, acele etmeden, panik yapmadan yaşarsak şarkılar da sakin olacaktır diyerek cevap veren İzel şu anda hayatında kimsenin olmadığını da İnşallah bir gün baş başa şarkılar dinleyeceğim bir sevgilim olur cümleleriyle ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.