J BALVİN'İN LATİN ATEŞİ İSTANBUL'U KAVURDU!

J BALVİN'İN LATİN ATEŞİ İSTANBUL'U KAVURDU!

Balvin’in Latin Ateşi İstanbul’u Kavurdu ! Latin dünyasının ‘Reggeaton’ akımıyla devrim yaratan dev ismi J Balvin, KüçükÇiftlik Park sahnesinde onbinlerle buluştu.

Son yılların en iyi çıkış yapan Latin pop sanatçılarından J Balvin , İstanbul’u latin ateşiyle salladı. Temacc ve Maximize ortaklığındaki ‘Guess J Balvin' konserininde latin yıldızdan önce sahneyi Edis’in herkesin dilindeki şarkıları ve enerjisi doldururken ; Anıl Piyancı, Khonktar, Dj Funky C, Abdullah İnal, Aybüke Albere, Berkcan Demir ve Çağla gibi bir çok ünlü isim de eşsiz performanslarıyla gecenin ritmini yükseltti.

 

Urban müzik tarzı ikinci nesil Reggeaton devrimini latin müzik esintisiyle ateşleyen J Balvin , saat 22:30’ dan itibaren tükenmeyen enerjisiyle sahnesini teslim aldı ve Reggaeton şarkısıyla ikonik İstanbul sahnesine ikonik bir giriş yaptı. Kolombiyalı yıldız gece boyu Mi Gente, Machika, Tranquila, Familiar, I Can’t get enough gibi en sevilen ve global müzik listelerini kasıp kavuran hit şarkılarını seslendirdi.

 


 

Coachella sahne düzeniyle geldi

Tüm dünyanın ilgi odağı olan Coachella performansıyla uzun süre konuşulan J Balvin, sahnede kendisine eşlik eden ‘Friends with You’ maskotlarının olduğu ikonik sahne düzeniyle KüçükÇiftlik Park ‘ta kendisine eşlik eden sevenlerine benzersiz bir görsel şölen sundu.

 

Sosyal Medyanın En’leri Locaları Doldurdu

Sınırları aşan benzersiz müzik tarzı ve kırdığı rekorlarla gündemden düşmeyen Reynmen nickname li Yusuf Aktaş yakın arkadaşları Mehtap Algül ve Yahya'nın da aralarında bulunduğu influencer ve youtuberlar Guess locasında gece boyu enerjilerini düşürmeden şarkılara eşlik etti. J Balvin’le dans ve eğlence dolu akşamda bir araya gelen Melis Sezen ve İdris Nebi Taşkan gibi bir çok ünlü isim de kalabalığın arasında dikkat çeken isimler arasındaydı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.