Jada Pinkett Smith... OSCAR TOKADI SONRASI İLK KEZ KONUŞTU!..

Jada Pinkett Smith... OSCAR TOKADI SONRASI İLK KEZ KONUŞTU!..

Hollywood yıldızı Will Smith'in, 2022 Oscar Ödülleri Töreni'nde komedyen Chris Rock'a attığı tokat günlerce konuşulmuştu. Ünlü aktörün eşi Jada Pinkett Smith, olayın ardından ilk kez konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Oscar olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri'nde aktör Will Smith ve komedyen Chris Rock arasında geçen tokat olayı, töreni gölgede bırakmıştı.

Will Smith'in 'Oscar tokadı' sonrası Jada Pinkett ilk kez konuştu - Magazin Haberi

"KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA!"

Rock, Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in alopesi hastalığı nedeniyle saçlarını kazıtmasıyla ilgili "Jada seni seviyorum, 'G.I. Jane 2'yi sabırsızlıkla bekliyorum." şeklinde espriler yapması üzerine Smith, oldukça sinirlenmişti.

Ünlü aktör, şakalar üzerine sahneye çıkıp Chirs Rock'a tokat atmıştı. Smith ardından da, "Karımın adını ağzına alma!" demişti.

GÖZYAŞLARINA BOĞULMUŞTU

Yaşanan bu şoke edici anın ardından 'King Richard' filmindeki rolüyle 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülünü almak için sahneye çıkan Smith, aldığı ilk Oscar ile duygulu anlar yaşarken, Rock ile yaşadığı hadise için gözyaşları içerisinde herkesten özür dilemişti.

SESSİZLİĞİNİ BOZDU!

Konuyla ilgili hep sessiz kalmayı tercih eden Jada Pinkett Smith, ilk kez konuştu. 'Red Table Talk' adlı programa katılan 50 yaşındaki oyuncu, 'şoke edici' olarak nitelendirdiği olaydan sonra eşi ve Chris Rock'ın aralarının düzelmesini umduğunu söyledi.

Programda önce hastalığından bahseden, Jada Pinkett Smith, alopesi hastalığının Oscar gecesinde yaşananlar göz önünde bulundurulduğunda oldukça önemli olduğunu söyledi.

Will Smith'in 'Oscar tokadı' sonrası Jada Pinkett ilk kez konuştu - Magazin Haberi

"Kendi sağlığımla yaşadıklarımı ve Oscar'da olanları düşününce..." diye söze başlayan aktris, "Oscar gecesine gelirsek, en büyük umudum bu iki zeki, yetenekli adamın iyileşmek, bunu konuşmak ve uzlaşmak için bir fırsatının olmasıdır." şeklinde konuştu.

"İKİSİNE DE İHTİYACIMIZ VAR"

Jada Pinkett Smith, daha sonra sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugün dünyanın bu durumunda, ikisine de ihtiyacımız var. Ve aslında hepimizin birbirimize her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. O zamandan beri Will ve ben son 28 yıldır yaptığımız şeyi yapmaya devam ediyoruz ve bu birlikte yaşam denen şeyi anlamaya devam ediyoruz.

Will Smith'in 'Oscar tokadı' sonrası Jada Pinkett ilk kez konuştu - Magazin Haberi

"ALOPESİ AREATA" NEDİR?

Tıpta "alopesi areata", halk arasında da "saçkıran" ya da "kılkıran" hastalığı olarak bilinir. Saçlı deri, sakal bölgesi, kaşlar, kirpikler ve diğer vücut kıllarının, belli bir belirti olmaksızın, tüm vücuda yayılmış bir biçimde dökülmesiyle kendini gösteren bir hastalıktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.