Jennifer Lopez ...  DUBLÖRÜ BİR ERKEK!

Jennifer Lopez ... DUBLÖRÜ BİR ERKEK!

JLO'nun yeni klip çekimleri için seçtiği dublörü bir erkek ama kendisine son derece benzeyen bir erkek !..

"Follow the Leader" adlı şarkısının klip çekimleri için şu an Meksika'da bulunan JLo, yanında yeni dublörüyle görüntülendi.

Klipteki "stunt" sahneleri için seçtiği dublörü her ne kadar erkek olsa bile, giydikleri siyah tulumdan tutun da, saçlarınndaki örgüye kadar ikili sanki ikiz kardeş gibiydiler.

Genelde ünlülerin seçtikleri dublörler kendi cinslerinden olduğu için, JLo'nun bir erkek dublör seçmesi etraftan "acaba Meksika'da JLo'ya benzeyen bir tane bile sportif ve seksi Latin kadını yok muydu" seklinde esprilere de neden olmakta.

Çekim anında 42 yaşındaki seksi sarkıcıdan gözlerini alamayan sadece dublörü de değildi. Klipin yönetmenliğini yapan, JLo'nun 24 yaşındaki sevgilisi Casper Smart'da seksi şarkıcıyı büyük bir hayranlık içerisinde seyretti.

JLo ve Casper ayrıca çekimlerden vakit buldukça da birbirlerine sarılıp öpüşerek sevgilerini gözler önüne sergilemekten hiç de çekinmedi.

Böyle bir dublörü olup ve aşık olduğu adam yanındayken, 42 yaşındaki JLo'nun artık "sırtının yere gelmeyeceği" fotoğraflarındaki halinden belli.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.