Jennifer Lopez... GÜZELLİK SIRLARI, BU KEZ DE SEKSİ ŞARKICIDAN GELDİ!

Jennifer Lopez... GÜZELLİK SIRLARI, BU KEZ DE SEKSİ ŞARKICIDAN GELDİ!

`Glamour` dergisi için poz veren Jenifer Lopez,ilerleyen yaşına rağmen etkileyici fiziği ve pürüzsüz teniyle kendine hayran bıraktı...

Jennifer Lopez, Glamour dergisinin mart sayısına poz verdi; etkileyici fiziğinin ardında inanılmaz bir disiplin olduğunu anlattı.

İki çocuk annesi, 44 yaşındaki Latin yıldızı şu suralar dansçı Casper Smart ile birlikte. Smart'ın kendisinden 18 yaş küçük olması, her ne kadar magazin basınının pek sevdiği, 'kendinden genç erkekle beraber ünlü kadın' kategorsinde kıymetli bir yer edinse de Lopez ışıl ışıl sesi, ruhu ve fiziğiyle yorumlara aldırmadan yoluna devam ediyor.

Glamour için poz veren Lopez dergiye etkileyici fiziğini borçlu olduğu fitness programına 'inanılmaz bir disiplinle devam ettiğini söyledi ve en nihayet mükemmel ilişkinin sırrını bulduğundan bahsetti.

"Bazıları oturuup bir kutu dolusu Haagen-Dazs dondurma yemekten hoşlanabilir ama ben o kutuyu bitiremiyorum" diyen Lopez, ilişkilere bakışıyla ilgili ise "Biraz kaos isterim ama güvenli ve düzenli ilişki de isterim. Bir şeylerin doğru gitmediğini hissettiğimde de daha fazla sürdürmem" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.