Jennifer Lopez...L'ORÉAL PARİS'İN YENİ SÖZCÜSÜ OLDU!

Jennifer Lopez...L'ORÉAL PARİS'İN YENİ SÖZCÜSÜ OLDU!

Jennifer Lopez'de L'Oréal'in sözcüsü olma mutluluğunu, sözleri ile destekliyor...

JENNİFER LOPEZ: "Hayatımın büyük bir kısmında L'Oréal Paris ürünleri kullanmış biri olarak, dünyadaki tüm kadınların ulaşabileceği geniş yelpazeli üstün ürünler sunan bir marka ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor"

Jennifer Lopez girişimci, hayır sever, film ve televizyon prodüktörü, defalarca platin albüm ödülü kazanmış bir müzisyen ve Golden Globe adaylıkları bulunan bir aktris olarak L'oreal Paris'in 2011'de yeni sözcüsü oldu.

L'Oréal Global marka sözcüsü Cyril Chapuy; bu yeni işbirliği ile ilgili "Muhteşem , ikon yetenekli ve çok yönlü bir yıldız olan Jeniffer Lopez ile yeni ortaklığımızı açıklamaktan çok büyük bir mutluluk duyduğunu belirtiyor :

'Dünyanın her yerinde kadınlar Jennifer Lopez'in sadece güzelliğine değil, kendini işine adamışlığına ve karizmasına da hayranlık duyuyorlar. Kendisini markamızın dünya üzerindeki faklılıkları da temsil eden çok çeşitli temsilcilerimiz arasında görmekten çok büyük mutluluk duyuyoruz. Jennifer yeni lanse olacak makyaj ve saç bakım ürünlerimizin lansman yüzü olacaktır.'

Jennifer Lopez de L'Oréal'in sözcüsü olma mutluluğunu, sözleri ile destekliyor :

"Hayatımın büyük bir kısmında L'Oréal Paris ürünleri kullanmış biri olarak, dünyadaki tüm kadınların ulaşabileceği geniş yelpazeli üstün ürünler sunan bir marka ile çalışacak olmak beni çok heyecanlandırıyor. Kadının değerini bilen bir markayı temsil etmem mutluluk verici."

Jennifer Lopez hakkında:

Jennifer Lopez'in çok yönlü kişiliğini kariyerinde de görmek mümkün.

2001'de Wedding Planner Amerikadaki en çok gişe yapan filmi olmuş, aynı sene albümü "J.LO" Billboard Top 200 Listesinde bir numaraya yerleşmiştir. Bu başarılar, Jennifer Lopez'i tarihte hem müzik hem de sinema listelerinde aynı anda 1 numara olan ilk kadın yaptı. Jennifer Loper "Selena"daki göz kamaştırıcı rolü ile Golden Globe adaylığı kazanmıştır. Prodüksiyon şirketi Nuyorican 20th Centry Fox ile bir televizyon anlaşması imzalamıştır. Lopez 2006 yılında ACE Yılın Moda ikonu ödülünü moda alanında yaptığı katkılar sayesinde kazanmıştır. 2011 yılında Jennifer Lopez son albümü " Love?" i piyasaya çıkartacaktır.

Kızkardeşi Lyndaile birlikte kurmuş olduğu kar amacı gütmeyen yardım organizasyonu "The Maribel Foundation" ile Lopez çocuklar ile birlikte yürüttüğü çalışmaları ile dünyayı daha iyi bir yer haline getirmekteki amacını vurgulamaktadır. Organizasyonun asli amacı Kadın ve Çocukların sağlık hizmetlerine daha fazla ve kolay ulaşmasını sağlayarak onların refahının artmasını sağlamaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.