Jennifer Lopez...RİO FESTİVALİ TADINDAKİ DÜNYA KUPASI ÇEKİMLERİNDE NEFESLERİ KESTİ!

Jennifer Lopez...RİO FESTİVALİ TADINDAKİ DÜNYA KUPASI ÇEKİMLERİNDE NEFESLERİ KESTİ!

Ünlü şarkıcı Jennifer Lopez,geçtiğimiz gün Fort Lauderdale bölgesindeki yaklaşan Dünya Kupası şarkısı We Are One (Ola Ola)`nın çekimlerinde görüntülendi...

44 yaşındaki ünlü latin şarkıcı file taytı ve kısa şortu ile Florida'da yapılan çekimleri adeta Brezilya'daki Rio Festivaline çevirdi.

Canlı renkler ve kostümler kullanılarak Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası şarkısı için Rio de Jenerio Karnavalı ortamını yakalamaya çalışılırken ünlü Latin şarkıcı Jennifer Lopez'in kıvrak dansları ile adeta Florida'da Brezilya esintileri esti.

Brezilya'daki Dünya Kupası'nın resmi şarkısı için Jennifer Lopez, Pitbull ve Brezilyalı şarkıcı Claudia Leitte'den oluşturulan ekibin 1 ay önce açıklanmasından sonra hemen çekimlere başlayan ünlü şarkıcılar We Are One (Ole Ola) şarkısı ile mükemmel bir iş çıkardılar.

Ünlü üçlünün 12 Haziran'da Sao Paulo, Brezilya'da gerçekleştirecek açılış töreninde de birlikte yer alacağı belirtildi.

2010 Güney Afrika Dünya Kupası'nın müziğini seslendiren Shakira ve Waka Waka şarkısı kulaklara kazınıp müzik listelerinde 1 numaraya erişirken Brezilya Dünya Kupası için 3 ünlü şarkıcının aynı başarıyı yakalayacak bir şarkı sergilemek istediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.