Jennifer Lopez... YAZ MODUNA GEÇTİ!

Jennifer Lopez... YAZ MODUNA GEÇTİ!

Oscar ödüllü aktör Ben Affleck ile 17 yıllık aranın ardından tekrar nişanlanan şarkıcı Jennifer Lopez, sezonu açtı. Bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü yıldız, fotoğraflarını "Yaz modu aktif!" notuyla yayınladı

Ben Affleck ile yeniden alevlenen ve evliliğe giden ilişkisiyle gündemde olan şarkıcı Jennifer Lopez, bu kez sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraflarla adından söz ettirdi.

Jennifer Lopez'in yaz modu - Magazi haberleri

HAVUZ BAŞI ŞIKLIĞI

Emme ve Maximilian adında iki çocuğu olan 52 yaşındaki şarkıcı, havuz başında siyah bikinisiyle objektif karşısında poz verdi.

Üzerine kelebek desenleri olan siyah bir kaftan giyen Lopez, kombinini güneş gözlükleri ve yüksek topuklu terlikleriyle tamamladı.

Jennifer Lopez'in yaz modu - Magazi haberleri

"YAZ MODU AKTİF!"

Çekildiği fotoğrafları sosyal medya üzerinden takipçileriyle de paylaşan Jennifer Lopez, gönderisine "Yaz modu aktif!" ifadelerini not düştü.

Verdiği pozlarla kısa sürede hayranlarından yoğun ilgi gören Lopez'e binlerce yorum geldi. 

Jennifer Lopez'in yaz modu - Magazi haberleri

"BİR İNSAN NASIL OLUR DA DEĞİŞMEZ?"

Jennifer Lopez'in takipçileri, ağırlıklı olarak onun aradan geçen yıllara rağmen hiç değişmediğini vurgulayan yorumlar yaptı.

Birçok hemcinsi de ünlü şarkıcının yıllara direnmesinin, formunu ve enerjisini korumasının kendilerine ilham verdiğini yazdı.

'BOTOKS' ELEŞTİRİLERE YANIT VERMİŞTİ

Kendine ait bir kozmetik markasının da sahibi olan Jennifer Lopez, geçtiğimiz yıl bazı hemcinsleri tarafından "yüzüne botoks yaptırıp kendi kremlerinin işe yaradığı yalanını" söylemekle suçlamıştı.

Lopez, bu eleştirilere "Ben kimseyi yargılamıyorum. Eğer botoks ya da enjeksiyon yaptırmak istiyorsanız, bunda sorun yok.

Ama insanların benim hakkında (cilt kremlerini kast ederek) bunların işe yaradığına inandırmaya çalışıyor' demesini istemiyorum." ifadelerini kullanmıştı. 

Jennifer Lopez'in yaz modu - Magazi haberleri

"DİĞER KADINLARA KİBAR DAVRANIYORUM"

Lopez, ayrıca eleştirilere "Benim cildimin sağlıklı olmasının ve formda görüntümün sırrı, diğer kadınlara kibar davranmam." diyerek, politik bir şekilde yanıt vermişti.

"HİÇ BOTOKSUM YOK"

Jennifer Lopez, ayrıca hemcinslerine daha pozitif olmak için çaba harcamalarını önermişti.

Lopez, daha önce de konuyla ilgili, "Bu sadece benim yüzüm! 500 milyonuncu kez söylüyorum; daha önce hiç botoks, enjeksiyon ya da ameliyat olmadım." şeklinde konuşmuştu.Jennifer Lopez'in yaz modu - Magazi haberleri

DAHA ÖNCE DE NİŞANLANMIŞLARDI

Öte yandan 17 yılın ardından yeniden nişanlanan Jennifer Lopez ile Ben Affleck, "The Interest" film setinde tanışmıştı ancak o dönem ünlü şarkıcı, Chris Judd ile evliydi.

Lopez, Judd'dan boşandıktan sonra Affleck ile büyük bir aşka yelken açmıştı.

İkili, ardından nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı.

Hatta Affleck, o dönem Lopez'in albümünün en ünlü şarkısı 'Jenny from the Block'ın klibinde bile rol almıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.