Jeremy Renner... KORKUNÇ KAZA HAKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Jeremy Renner... KORKUNÇ KAZA HAKINDA İLK KEZ KONUŞTU!

Jeremy Renner, geçtiğimiz aylarda yaşadığı korkunç kazadan sonra konuştu. Marvel yıldızı, kazanın kendi hatası olduğunu söylerken, ailesini bu sorunlara maruz bıraktığı için de onlardan özür diledi.

Yılbaşı döneminde yaşadığı kar kazasında hayranlarını üzen ünlü oyuncu Jeremy Renner, korkunç olay hakkında konuştu.

Jeremy Renner, Walt Disney Co’nun ABC ağında yayınlanan bir röportajda, ailenin kamyonlarından birini kardan kaldırıma çıkarmak için sabanı kullandığını söyledi. Renner, kamyon ile sabanı birbirine bağlayan zincirleri henüz çözmüş olan yeğeni Alex’in güvenliği konusunda endişelendiğini söyledi. Renner, Alex’e bakmak için el frenini çekmeden bir ayağını dışarı çıkardı. Aktör daha sonra dengesini kaybederek düştü.

Tekerlekli sandalyede oturan Renner, ABC News muhabiri Diane Sawyer’a “Bu benim hatam ve bedelini ödedim” dedi.

Kar küreme makinesinin yuvarlanıp yeğenini ezeceğinden endişelenen Renner, onu durdurmak için araca geri atlamaya çalıştığını söyledi. Oyuncunun 30’dan fazla kemiği kırıldı, akciğeri iflas etti ve karaciğeri delindi.

“Yenilmezler” filmlerinde Marvel kahramanı Hawkeye’ı oynamasıyla tanınan 52 yaşındaki aktörü komşuları bulduğunda her yerinin kan içinde olduğunu ve oyuncunun son derece kötü göründüğünü anlatmıştı.

Doktorlar, kırık kaburgaları onarmak için titanyum çubuklar ve vidalar kullandılar ve ayrıca bir göz çukurunu yeniden yapmak için bacaklarına ve yüzüne metal yerleştirdiler.

Renner, “Hareketlerim, bu kadar çok acıya neden olduğu için kendimi kötü hissediyorum” dedi.

Renner, 2008 yapımı “The Hurt Locker” filmindeki rolüyle en iyi erkek oyuncu dalında Akademi Ödülü’ne ve 2010 yapımı “The Town” filmindeki rolüyle en iyi yardımcı erkek oyuncu dalında aday gösterilmişti.

Kaynak:sözcü.com.tr

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.