Jet Sosyete...GİZEM’İN SESSİZLİK YEMİNİ!

Jet Sosyete...GİZEM’İN SESSİZLİK YEMİNİ!

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki 5.bölümüyle 8 Kasım Cuma akşamı izleyici karşısında...

Gülse Birsel imzalı, BKM yapımı komedi dizisi ‘Jet Sosyete’, puhutv.com’daki üçüncü sezonuna cuma günü yayınlanacak kahkaha yüklü bir bölümle devam ediyor.

Yeni yuvasında izleyiciden büyük ilgi gören dizinin beşinci bölümünde eğlence hız kesmeden sürerken, bu bölümün konuk oyuncuları ise Fatih Ürek ve ünlü magazinci Seyhan Erdağ olacak

Cengiz ve Zahide, Gizem’in çok konuşmasından bıkmış vaziyettedir. Gizem ikisine küser ve sessizlik yemini eder.

Bu kez de ev çok sessizleşince Cengiz ve Zahide pişman olup özür diler ancak bu durum Gizem’in eskisinden de fazla konuşmasına neden olacaktır.

Şennur ve Safiye iş birliği yaparak Şennur’u sosyeteye şifacı olarak takdim ederler. Şennur  büyük ilgi gören şifa seanslarında müşterilerine Cengiz’in hemoroid kremini verir.

Krem sosyetik kadınların cildine çok iyi gelip işler iyice açılınca Şennur’un elindeki kremler tükenir. Şennur zor bulunan kreme ulaşabilmek bulabilmek için herkesi seferber eder.

Nazlı gece kulübündeyken telefonunu bırakıp tuvalete giden Ozan’ın telefonunu karıştırır.

Telefondaki fotoğrafları alan Nazlı, Ozan’ın göbekli fotoğraflarını internete sızdırır. Ertesi gün Ozan fotoğraflarının magazinde yer almasıyla ortalık fena karışır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.