Johnny Depp... AVUKAT SEVGİLİSİNDEN AYRILDI MI?

Johnny Depp... AVUKAT SEVGİLİSİNDEN AYRILDI MI?

Eski eşi Amber Heard'e karşı verdiği yasal mücadele ile sık sık gündeme gelen ve sonunda kendini aklamayı başaran Johnny Depp, o dönemde kendisini savunan avukat Joelle Rich ile aşk yaşamaya başlamıştı. İkiliye yakın bir kaynak, Rich ile Depp'in yollarını ayırdığını belirtti

Johnny Depp’in adı, geçtiğimiz mayıs ayı boyunca eski eşi Amber Heard ile tüm dünyanın canlı olarak izlediği davada sık sık farklı isimlerle anılmıştı.

Önce tüm gözler Depp’in avukatı Camille Vasquez’e çevrilmişti. Ardından da Depp'in lehine verdiği ifadelerle dikkat çeken eski sevgilisi Kate Moss’a odaklanılmıştı.

AYRILDILAR

Ancak ünlü oyuncu, Moss ya da Vasquez ile birlikte değildi. Ünlü aktör, gönlünü davası için çalışan İngiliz avukat Joelle Rich'a kaptırmıştı. İkilinin birlikteliği ile alakalı beklenmeyen bir gelişme yaşandı. Çifte yakın bir kaynak, Depp ile Rich'in ilişkilerinin bittiğini doğruladı.

"İLİŞKİLERİ CİDDİ DEĞİLDİ"

Ayrıca ikilinin başlangıçta asla ciddi olmadığını da sözlerine ekledi. TMZ'ye konuşan aynı kaynak, çiftin romantik bir şeyler yaşadıklarını ancak bunun özel olmadığını da belirtti.

DAVADAN SONRA NE OLDU?

Öte yandan Depp’e karşı davayı kaybeden Amber Heard’ün Kaliforniya’da yer alan evini sattığı biliniyordu. Heard, karar sonrası istenen tazminatı ödeyemeyeceğini dile getirmişti. Amber Heard’ün yaptığı bu açıklamadan sonra evini satması ise dikkat çekmişti.

TMZ’nin haberine göre; Heard, evini 1 milyon dolara satarak ödenecek paranın bir kısmını çıkarabilmiş...

HEARD İPTAL EDİLMESİNİ İSTEDİ

Davanın iptal edilmesini isteyen Amber Heard, iptal edilmezse usulsüz yargılama kararı verilmesini talep etmişti.

Depp ise yeni projeler ve müzik yapımlarıyla hayatında yeni bir sayfa açmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.