Johnny Depp...DARBE ÜSTÜNE DARBE!

Johnny Depp...DARBE ÜSTÜNE DARBE!

Eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddiasıyla kanun önüne çıkan ve The Sun gazetesine açtığı ifitra davasını kaybeden Johnny Depp'in kariyeri tepetaklak gitmeye başladı.

'Fantastik Canavarlar' filmindeki rolünü bırakması istenen Depp, projeden ayrıldı.

Son olarak The Sun gazetesine açtığı ‘iftira’ davasını kaybeden ve eski eşi Amber Heard’e şiddet uyguladığı mahkeme tarafından kabul edilen Johnny Depp, önemli rollerinden birini üstlendiği 'Fantastik Canavarlar' serisindeki 'Gellert Grindelwald' rolünden ayrıldı.

Depp, kadrodan ayrılmasının yapım şirketi tarafından istendiğini de açıkladı. Yani bir anlamda yeni filminden kovulmuş oldu. Bu durum da bazı eleştirmenler ve avukatlar tarafından "Depp'in Hollywood'daki kariyeri bitti" diye yorumlandı.

'HAYATIM VE KARİYERİM BU ŞEKİLDE TANIMLANMAYACAK' 

57 yaşındaki oyuncu, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Warner Bros. tarafından 'Fantastik Canavarlar’daki Grindelwald rolümden istifa etmemin istendiğini, buna saygı duyduğumu ve bu isteği kabul ettiğimi bilmenizi isterim" dedi.

Depp, sözlerine, "Son olarak şunu söylemek istiyorum, İngiltere’deki mahkemenin gerçeküstü kararı doğruyu söyleme mücadelemi değiştirmeyecek. Kararlılığım hala güçlü ve aleyhimdeki iddiaların yanlış olduğunu kanıtlamaya niyetliyim. Hayatım ve kariyerim bu şekilde tanımlanmayacak” diye devam etti.

BAŞKA BİR OYUNCU CANLANDIRACAK 

İstifayı doğrulayan Warner Bros. yetkilileri de “Johny’e bugüne kadarki katkıları için teşekkür ederiz. Fantastik Canavarlar 3 şu anda yapım aşamasında ve Gellert Grindelwald rolü yeniden düzenlenecek. Film, 2022 yazında dünya çapında sinemalarda gösterime girecek” dedi.

Serinin yazarı olan J.K. Rowling, dava süreci devam ederken Johnny Depp ile çalıştığı için Harry Potter serisinin oyuncuları ve izleyicileri tarafından eleştirilmişti.

İFTİRA DAVASINI KAYBETTİ 

Depp'in 2015'te evlenip iki yıl sonra boşanmaya karar verdiği eşi Amber Heard, aktörün kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü. Depp kendisine "eş döven" diyen İngiliz The Sun Gazetesi'ne tazminat davası açtı. Ancak bu davayı kaybetti. Bunun sonucu olarak da Johnny Depp'in eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı yasal olarak da belirlenmiş oldu.

Öte yandan Depp'in, kaybettiği tazminat davasını açtığı The Sun'un bağlı bulunduğu grubun avukatı Mark Stephens, aktörün Hollywood'daki kariyerinin bitmiş olabileceğini de ileri sürdü. Avukat "Bu Depp için yıkıcı bir durum. Sonsuza kadar herkes Depp'i "ayyaş, uyuşturucu bağımlısı ve eşini döven biri" olarak hatırlayacağını iddia etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.