Johnny Depp...PARASINI ALACAK, İTİBARINI ASLA!

Johnny Depp...PARASINI ALACAK, İTİBARINI ASLA!

Eski eşi Amber Heard'a şiddet uyguladığı iddialarıyla gündeme gelen ve bunu haberleştiren The Sun gazetesine açtığı davayı kaybeden Johnny Depp, 'Fantastik Canavarlar' serisinin yeni filminden kovulmasına rağmen, 10 milyon dolarlık maaşını alacak.

Bir süredir eski eşi Amber Heard'e şiddet uyguladığı iddialarıyla gündemde olan Johnny Depp, başrolünü üstlendiği 'Fantastik Canavarlar' adlı yapımın kadrosundan çıkarılmıştı.

Eski eşi Heard'e şiddet uyguladığını ileri süren ve kendisini "eş döven" diye nitelendiren İngiliz The Sun gazetesine karşı açtığı davayı kaybeden Depp'in, kadrodan bu yüzden çıkarıldığı ileri sürülmüştü.

ÜCRETİNİ ALACAK 

57 yaşındaki aktör, işini kaybetmesine rağmen yine de 10 milyon dolarlık ücretini alacak.

Yani ünlü oyuncu, serinin üç filmi için belirlenen ücreti kaybetmemiş olacak.

Depp, üç devam filmi daha yayınlaması beklenen serinin geleceğinin önemli karakterlerinden biri olan 'Gellert Grindelwald' rolüne vedasını; “Warner Bros’un, 'Fantastik Canavarlar' serisindeki 'Grindelwald' rolünden istifa etmemi talep ettiğini ve benim de bunu kabul ettiğimi bildirmek isterim” yazılı bir metinle Instagram hesabından duyurmuştu.

Kendisi hakkındaki ‘şiddet’ iddiaların gerçek olmadığını ve mücadeleye devam edeceğini söyleyen aktör, “Hayatımı ve kariyerimi belirleyecek an bu olmayacak” ifadelerini kullanmıştı.

Öte yandan bu durum, bazı eleştirmenler ve avukatlar tarafından "Depp'in Hollywood'daki kariyeri bitti" diye yorumlandı.

Depp’in canlandırdığı karakteri devralacak oyuncunun henüz belli olmadığı 'Fantastik Canavarlar' serisinin devam filmi, 2022 yılına ertelendi.

İFTİRA DAVASINI KAYBETTİ

Depp'in 2015'te evlenip iki yıl sonra boşanmaya karar verdiği Amber Heard, aktörün kendisine şiddet uyguladığını ileri sürmüştü.

Depp kendisine "eş döven" diyen İngiliz The Sun Gazetesi'ne tazminat davası açtı. Ancak bu davayı kaybetti.

Depp'in kaybettiği tazminat davasını açtığı The Sun'un bağlı bulunduğu grubun avukatı Mark Stephens, "Bu Depp için yıkıcı bir durum.

Sonsuza kadar herkes Depp'i 'ayyaş, uyuşturucu bağımlısı ve eşini döven biri' olarak hatırlayacak" dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.