Johnny Depp... SÖZCÜSÜNDEN 'KARAYİP KORSANLARI' AÇIKLAMASI!

Johnny Depp... SÖZCÜSÜNDEN 'KARAYİP KORSANLARI' AÇIKLAMASI!

Johnny Depp ikonik karakter 'Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmak üzere tekrar 'Karayip Korsanları' serisine döneceği iddia edilmişti. Ünlü ismin hayranlarını sevindiren haberle ilgili Depp'in sözcüsünden açıklama gelirken, Paris'teki havalimanına görüntülendi.

ABD'li aktör Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşandığı meslektaşı Amber Heard'ün birbirini iftirayla suçladığı davanın haftalar önce sona ermesinin ardından; hukuk savaşından zaferle çıkan Depp'in ikonik karakter 'Kaptan Jack Sparrow'u canlandırmak üzere tekrar 'Karayip Korsanları' serisine döneceği iddia edildi.

Ünlü ismin hayranlarını sevindiren haberle ilgili Depp'in sözcüsünden açıklama gelirken, Paris'teki havalimanına görüntülendi.

 SÖZCÜSÜ AÇIKLADI

Johnny Depp'in sözcüsü Fox News Digital'e konuşarak, aktörün 'Karayip Korsanları' serisinde 'Kaptan Jack Sparrow' rolünü yeniden canlandırmak için herhangi bir görüşmede bulunmadığını söyledi.

İKİ YILDAN UZUN SÜREDİR İLK FİLMİ

'Karayip Korsanları' için Disney ile görüştüğü iddiaları sözcüsü tarafından yalanlanan Johnny Depp; iki yıldan uzun bir süre sonraki ilk filmi için yaptığı kostüm provasının ardından, özel jetine binmek için Paris'teki havalimanına doğru yola çıkarken göze çarptı.

johnnydepp-paris.jpg

Aktör, püsküllü süet ceketi ve ördürdüğü saçlarıyla hayranlarının beğenisini topladı.

Fransız film yapımcısı Maiwenn Le Besco'nun yönetmenliğini üstlendiği filmde, ünlü ismi Kral XV. Louis'i canlandırıyor.

Bu, Depp'in Amber Heard'e karşı karalama davasını kazanmasından bu yana ilk filmi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.