Johnny Depp... "YENİ BİR HAYATIN BAŞLANGICINDAYIM"!..

Johnny Depp... "YENİ BİR HAYATIN BAŞLANGICINDAYIM"!..

Meslektaşı Amber Heard ile olaylı bir şekilde boşanan ve Hollywood'dan dışlanan oyuncu Johnny Depp, Sırbistan'da liyakat madalyasıyla ödüllendirildi. Depp, madalyasını alırken, "Yeni bir hayatın başlangıcındayım. Burada başlangıç yapmak istiyorum" dedi.

Johnny Depp, Amber Heard ile 2016 yılında olaylı bir şekilde boşanmış ve sonrasında eski eşiyle davalık olmuştu.

Heard'ın Depp'in kendisine şiddet uyguladığını iddia etmesinin ardından ünlü aktörün yer aldığı projeler iptal edilmişti.

LİYAKAT MADALYASIYLA ÖDÜLLENDİRİLDİ

Hollywood'dan dışlanan Johnny Depp, Sırbistan'da Devlet Günü kutlamaları kapsamında madalya aldı.

Amerikalı oyuncu, altın liyakat madalyasıyla ödüllendirildi.

Belgrad'daki törende madalyayı Depp'e Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, "kamu ve kültürel faaliyetlerde, özellikle film sanatı alanında ve Sırbistan Cumhuriyeti'nin dünyada tanıtımında üstün başarılar göstermesi" nedeniyle verdi.

Depp, "Cumhurbaşkanı Vucic'e içtenlikle teşekkür ederim.

Bu liyakat madalyasıyla gitme şerefi verilirse, bunu bana bahşetme nezaketinde bulunduğunuz için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

"BURADA BAŞLANGIÇ YAPMAK İSTİYORUM"

"Yeni bir hayatın başlangıcındayım ve bunu seviyorum.

Yeniden başlamayı seviyorum." diyen Johnny Depp, "Burada başlangıç yapmak istiyorum." şeklinde konuştu.

'MINIMATA' FİLMİNİ BELGRAD'DA ÇEKMİŞTİ

Ünlü aktör, Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da 'Minimata' filmini çekmiş, ayrıca Sırp yapımı 'Puffins' adlı animasyon dizisinde bir karakteri seslendirmişti.

"KONTROLDEN ÇIKTI"

Öte yandan Heard ile hukuki mücadelesi devam eden Depp, birinin diğerini itham etmek istemesi halinde zorbalık örgütlenmesi çalıştırmasına imkan vermesi bakımından "İptal kültürü'nün çok ileri gittiğini" söylemişti.

Sputnik'in haberine göre;

İspanya'daki San Sebastian Film Festivali'nde de ömür boyu başarı ödülü alan Johnny Depp, gazetecilerle sohbet ederken, "Artık o kadar kontrolden çıktı ki, kimsenin güvende olmadığına yemin edebilirim, ne sizden ne de o kapının dışındakilerden herhangi biri." ifadelerini kullanmıştı.

Depp, Nisan 2018'de İngiliz gazetesi The Sun'ın yayıncısına karşı hakkında "eş döven" diye yazıldığı için açtığı iftira davasını kaybettikten sonra 2020'de Warner Bros. tarafından 'Fantastik Canavarlar' film serisinden kovulmuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.