Johnny Depp... YENİ PROJESİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Johnny Depp... YENİ PROJESİNİN DETAYLARI BELLİ OLDU!

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard ile girdiği hukuî mücadelden sonra ilk defa bir filmde başrolde yer alacak. Oyuncu, Netflix tarafından finanse edilen dönem filminde Fransa Kralı XV. Louis olarak setlere dönüyor.

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Amber Heard’e karşı verdiği mücadeleyle sık sık gündeme gelen Johnny Depp’in nihayet ilk projesi belli oldu.

Boşandığı eşi Amber Heard, 2018 yılında kaleme aldığı bir makalede, kendisine fiziksel ve cinsel şiddet uyguladığını iddia edince ünlü aktör iptal kültürü ile karşı karşıya kalmıştı.

Fantastik Canavarlar ve Karayip Korsanları gibi başrolde yer aldığı projelerden çıkarılan Depp zor günleri nihayet atlatmış görünüyor.

Geçtiğimiz aylarda Amber Heard’e karşı iftira davasını kazanan ve kamuoyu önünde kendini aklamayı başaran aktörün bir süredir hangi proje ile setlere döneceği merakla bekleniyordu.

DÖNEM FİLMİNDE ROL ALACAK

Nihayet haftalar süren ve iddialarıyla kamuoyunu şoke eden davadan beri ilk film projesi belli oldu.

Ünlü oyuncu, ‘La Favourite’ adlı bir Fransız dönem filminde rol alacak.

Depp; hem filmi yönetecek hem de ana karakter, Kral Louis’in metresi Jeanne du Barry’yi oynayacak olan Maiwenn Le Besco ile birlikte başrolde yer alacak.

Le Besco daha önce de ‘Polisse’ ve ‘Mon Roi’ gibi eleştirmenlerce beğenilen filmleri yöneterek dikkat çekmişti.

Bu yaz çekilmesi planlanan film, Depp’in ilk Fransızca filmi olacak.

Filmin 2023 yılında da vizyona girmesi bekleniyor.

İKİ YILDAN UZUN SÜREDİR İLK FİLMİ

'Karayip Korsanları' için Disney ile görüştüğü iddiaları sözcüsü tarafından yalanlanan Johnny Depp; iki yıldan uzun bir süre sonraki ilk filmi için yaptığı kostüm provasının ardından, özel jetine binmek için Paris'teki havalimanına doğru yola çıkarken görüntülenmişti.

johnnydepp-paris.jpg

Haziran ayı sonlarında Paris'te görüntülenen Deep, püsküllü süet ceketi ve ördürdüğü saçlarıyla hayranlarının beğenisini topladı.

Bu, Depp'in Amber Heard'e karşı karalama davasını kazanmasından bu yana ilk filmi olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.