`Jurassic Park`... DÜNYADA İZLENME REKORLARI KIRAN FİLM, TV`DE!..

`Jurassic Park`... DÜNYADA İZLENME REKORLARI KIRAN FİLM, TV`DE!..

Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan ve dünyada izlenme rekorları kıran `Jurassic Park` ATV ekranlarında sinema severlerle buluşuyor...

Michael Chrichton'ın aynı adlı çok satan romanından dahi yönetmen Steven Spielberg tarafından sinemaya uyarlanan, bütün zamanların en başarılı yapıtlarından birisi olarak dünyada izlenme rekorları kıran 'Jurassic Park' ATV ekranlarında sinema severlerle buluşuyor.

Filmin Konusu...

Mağaralarda yapılan kazı çalışmaları sonucunda dinozorların yaşadığı tarih öncesi çağa ait bazı sivrisinek fosilleri bulunur.

Milyarder John Hammond öncülüğündeki bilim adamları, son derece ilginç ve karmaşık testler deneyerek bu sivrisinek fosillerindeki kan örneklerini almayı başarırlar.

Dinozorların DNA zinciri bir Afrika kurbağasıyla birleştirilerek 65 milyon yıl önce yaşamış bu korkunç yaratıklar yeniden yaratılır.

Hammond hükümetten kiraladığı bir adada klonladıkları bu vahşi hayvanlar için elektrikli tellerle çevrili bir hayvanat bahçesi kurmuştur.

htiyar adam, bir hafta sonunda Doktor Allen gibi bazı işinde uzman bilimadamlarını Jurassic Park adını verdiği bu hayvanat bahçesini test ettirmek için adaya getirir.

Ancak embriyoları ele geçirmek isteyen güvenlik uzmanı, güvenlik sistemini devre dışı bırakınca serbest kalan dinozorlar adada dehşet saçmaya başlar.

Yapım Yılı: 1993

Yönetmen: Steven Spielberg

Türü: Macera / Fantastik / Gerilim

Oyuncular: Sam Neill, Laura Dern, Jeff Goldblum, Richard Attenborough

Yayın Tarihi : 11 Aralık 2014 / Perşembe

Yayın Saati : 20.00

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.