Kaan Yıldırım... ŞİDDET MAĞDURU  KADINLARA DESTEK!

Kaan Yıldırım... ŞİDDET MAĞDURU KADINLARA DESTEK!

Kaan Yıldırım’ın ortaklarından olduğu maske firmasının pandemi döneminde satışa çıkan ürünlerinden elde edilecek gelirin bir kısmı, kadına yönelik şiddet ile mücadele eden Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlanacak.

Kanal D’nin sevilen dizisi 'Hekimoğlu'nda 'Doktor Mehmet Ali' rolüyle seyirci karşısına çıkan Kaan Yıldırım, son dönemde Hadise’yle ilişkisinin yanı sıra yardım çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.

Daha önce Doğu’daki çocukların ve okulların eksiklerini gidermek için iki öğretmenle birlikte 'Toz Tebeşir' kampanyasını başlatan ünlü oyuncu, şimdi de ortaklarından olduğu ProCare Maske’nin satışından elde edilecek gelirin bir kısmını Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na bağışlama kararı aldı.

"KADINA ŞİDDET MAALESEF TIRMANIŞA GEÇTİ"
Kaan Yıldırım, konuyla ilgili olarak şöyle konuştu:

 

"Elimden geldiğince sosyal sorumluluk projelerine destek olmaya çalışıyorum. Son aylarda kadına şiddetin maalesef tırmanışa geçtiğini görüyorum.

Bu sebeple Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na destek olmak istedim. Kadınların özgür ve eşit koşullarda, toplumsal cinsiyet ayrımcılığından uzak ve erkek şiddetiyle karşılaşmadan bir hayat sürmesinin önemini her gün biraz daha iyi anlıyoruz.

Maskenin satışlarından elde edeceğimiz gelirin bir kısmıyla Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’na destek vereceğiz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.