KADIN MOTOSİKLETÇİLER, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN YOLDA!..

KADIN MOTOSİKLETÇİLER, ÇANAKKALE ŞEHİTLERİ İÇİN YOLDA!..

Türkiye’nin ilk ve tek resmi Kadın Motosikletçiler Kulübü, 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına çok özel bir etkinliğe ve hemen sonrasında dernekleşerek bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Sadece kadınlardan oluşan bine yakın üyesi bulunan Türkiye’nin ilk ve tek resmi Kadın Motosikletçiler Kulübü, 18 Mart Çanakkale Şehitleri anısına çok özel bir etkinliğe imza atacak.

Kulübün üyesi olan 100 kadın motosikletçi, 18 Mart’ta İstanbul’dan Çanakkale’ye gidecek ve şehitliği ziyaret edecek.

Hemen her kesimden, her yaştan ve her meslekten kadınları bir araya getiren Türkiye Kadın Motosiklet Kulübü Başkanı Adile Yavuz “ 18 Mart’ta gerçekleştireceğimiz anlamlı etkinliğin heyacanı ve gururunu yaşıyoruz. Dernekleşmemizde büyük emek sahibi olan Türkiye Motosiklet Federasyonu Başkanı Bekir Yunus Uçar’a, desteğini esirgemeyen Bakırköy Belediyesi Başkan Yardımcısı Taner Tonguç’a ve tüm üyelerimize teşekkür borçluyuz. Bu yolculuk, hepimizin en anlamlı ve en özel yolculuğu olacak.” dedi.

18 Mart sabahı İstanbul Tüyap Fuar Merkezi girişinde buluşacak olan kafile, günlerdir  gerçekleştirecekleri anlamlı yolculuk için hazırlık yapıyor.

Etkinlik sonrasında dernekleşecek ve 25 Mart’ta resmi açılışını yapacak olan Türkiye Kadın Motosikletçiler Kulubü’nün  yönetim kadrosunda kamu ve kurumsal alanda önemli hizmetlere imza atan başarılı iş kadınları bulunuyor. Klubün başkanlığını Gelir Uzmanı Adile Yavuz, başkan yardımcılığını Otel Sahibi  Çiğdem Öztürk ve genel sekreterliğini Kurumsal Etkinlik Direktörü Alev Kılıç üstleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.