Kafalar Karışık... ZORDUR ALMAK BİZDEN KIZI!

Kafalar Karışık... ZORDUR ALMAK BİZDEN KIZI!

Aksiyon komedi filmi "Kafalar Karışık"ın fragman ve afişi merakla bekleyen seyirciyle buluştu. Yayınlanan fragmanda performanslarıyla büyük beğeni toplayan Kafalar grubuna eşlik eden usta oyuncu kadrosu dikkat çekti.

DEV OYUNCU KADROSU 'KAFALAR KARIŞIK'TA BİR ARADA!

7 Aralık'ta vizyona girecek olan filmde; sosyal medya fenomenleri Bilal Hancı, Fatih Yasin ve Atakan Özyurt'a Yeşilçam'ın usta oyuncuları eşlik ediyor.

Yıldız kadroda; Metin Akpınar, Cihan Ünal, Güven Kıraç, Erkan Can, Perihan Savaş, Funda Arar, Feride Hilal Akın, Erhan Yazıcıoğlu, Ruhi Sarı, Burak Tamdoğan, Selahattin Taşdöğen, Zuhal Yalçın ve Hakan Tunçbilek gibi isimler yer alıyor.

AKSİYON VE KOMEDİ YÜKLÜ BİR KIZ İSTEME HİKAYESİ!

Kız arkadaşı Buse'nin kayıp olan babasını bularak evlenme hayali kuran Atakan'ın, Fatih ve Bilal ile çıktığı komedi yüklü macerayı konu alan filmin fragmanı kısa sürede sosyal medyada infial yarattı.

Şimdiye dek yayınlanan teaserlerı yaklaşık 7 milyon kişi tarafından izlenen filmin fragmanı kısa sürede milyonlara ulaştı.

Kafalar grubunun bir restaurantta çıkarttıkları yangınla açılan fragmanda, hiç dinmeyen aksiyon sahneleri büyük beğeni topladı.

Buse'nin yıllardır kayıp olan babası Burhan'a (Erkan Can) ulaşmak için yollara düşen üçlünün yaşadığı sürprizlerle dolu macera seyirciyle buluşmak için gün saymaya başladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.