Kalk Gidelim... DAL AİLESİ’NDE MİRAS KAVGASI!

Kalk Gidelim... DAL AİLESİ’NDE MİRAS KAVGASI!

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin dizisi ‘Kalk Gidelim’ 58. bölümüyle 16 Şubat Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...

TRT 1 ekranlarında büyük ilgiyle izlenilen, usta oyuncu kadrosuyla izleyicilerine aile olmayı keyifli bir şekilde aktaran ‘Kalk Gidelim’ ‘de bu hafta Hacı Hüseyin mirasını paylaştırıyor...

Kalk Gidelim’de bu hafta neler olacak?

Hacı Hüseyin oldukça kararlı bir şekilde sağken çocuklarına mirasını dağıtır. Bu kararlılık karşısında özellikle Seyfettin oldukça üzülür.

Mustafa Ali ile Nurcan bunun kendilerine aslında kibarca gidin demek olduğunu düşünür. Miras dağıtımından tek memnun kişi Damat Halil’dir.

Seyfettin onca emeğine rağmen mirası eşit olarak paylaşmak istese de Sevda bu duruma karşı çıkar ve kocasının daha fazla alması gerektiğini savunur.

Bu mal paylaşımı sırasında unutulan çorak bir arsa olduğu ortaya çıkar. Çorak arazi üç ortaklıdır.

Bir tarafı Dal Ailesi’nin bir tarafı Meryem’in bir tarafı da gizemli bir kişinindir. Bu gizemli kişiyi bulmak için gerekli araştırmalara başlayan her iki taraf da hiç beklenmedik durumlarla karşılaşırlar.

Diğer yandan babasını bulmak için köye gelen Nehir, amcası ve kardeşini bulduğu için babasına bir adım yaklaşmıştır.

Araştırmalarına hız veren Nehir, annesinin verdiği kapalı zarfı nerede kaybettiğini tam olarak bilememektedir.

Bu sırada Veli, babasıyla ilgili birtakım gerçekleri öğrenir ve adeta hayattan kopar. Şakir ise balayı planını askıya alıp, kuzeni olduğunu öğrendiği Veli’yi tekrar hayata döndürmek için türlü atraksiyonlara başvurur.

MUĞLA’LI KADINLAR SETİ BASTI

TRT 1’in sevilen dizisi Kalk Gidelim’in geçtiğimiz gün gerçekleşen çekimlerinde setin sürpriz konukları vardı. Muğla’da Yeşilyurt’ta yaşayan kadınlar evlerinde yaptıkları yöresel lezzetlerle seti bastı.

kalkgidelim_set-001.jpg

Set arasında aniden baskın yapan kadınlar önce oyuncularla sohbet etti sonrasında kendi elleriyle hazırladıkları yemekleri oyunculara ikram ettiler.

Yemek molasının ardından yönetmen Özgür Pak ile birlikte seti izleyen hayranlar oyuncularla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmediler. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.