Kalk Gidelim... DAL AİLESİNDE ORTALIK KIZIŞIYOR!

Kalk Gidelim... DAL AİLESİNDE ORTALIK KIZIŞIYOR!

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin dizisi ‘Kalk Gidelim’ 49. bölümüyle 15 Aralık Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de

‘Kalk Gidelim’ de bu hafta neler olacak?

Seyfettin’in süt çiftliğini sattığına dair Ercan’ın hazırlattığı imzalı kağıt Halil’in eline geçince bunu Nuriye ile paylaşır.

Abilerim benden habersiz hakkımı da satıyor diye düşünen Nuriye, abilerine gönül koyar ve bunu adım adım hissettirir.

Seyfettin, Sevda’nın verdiği gazla yönetim kurulu başkanlığı sağlamlaştırmak için aileden gizli birtakım hamleler yapar.

Amacı babasından aferini koparmaktır. Bu arada Badegül Ercan’ın Nurcan’ın kardeşi olduğunu öğrendikten sonra Nurcan’a sert çıkar ve Halim yengesinden Badegül adına özür diler.

Halim, Nurcan’a, Meryem’in garipleştiğinden bahseder. Ercan’ın yoğurt formülünü satarken bile kendilerine değil Ercan’a inandığından söyler.

Mustafa Ali bunun üzerine Ercan’ı köy meydanına kadar kovalarken Meryem’in büyük bir sürpriziyle karşılaşır.

Diğer yandan Şakir kahvehaneyi Sadık’la işletmeyi kabul edip kendi yöntemleriyle çalışmaya başlar.

Tabi Şakir’in çay satışı için bulduğu her yöntem Sadık’ı şaşkına çevirir. Veli ise ihracat işine devam eder.

Kendisine ticarette yeni bir alan açar. Damatlar işlerini kurup ailenin gözüne girmeye çalışırken Duru ve Dudu cephesinde ise nişanlılarıyla görüşememenin gerginliği vardır.

Artık aileden birinin gözetiminde yapacakları ilk görüşmeye Hatice Ana gelir ve Veli’nin bu görüşmede Duru’ya yapacağı jest Şakir için başka bir planın başlangıcı olacaktır.  

 

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerinde Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı, Erkan Sever ve Hayrettin paylaşırken dizide Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerem Kupacı, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, Andrey Stan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Alper Saylık, Can Kıran,  Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.