Kalk Gidelim... DAL AİLESİNİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!

Kalk Gidelim... DAL AİLESİNİ ZOR GÜNLER BEKLİYOR!

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” 110. ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in 110. bölümünde neler olacak:

Mustafa Ali ikinci kez batıp bunalıma girince Nurcan, kocası için psikolojik destek almaya karar verir. Ancak bunu gizli yapmak ister. Bir psikiyatr bulur ve durumu anlatır.

Psikiyatr genç ve güzel bir kadındır. Mustafa Ali ile Nurcan’ın arkadaşı gibi tanışıp, sohbetlerinde Mumu’ ya psikolojik yardım verecektir.

Plan budur. Fakat genç psikiyatr Mustafa Ali’nin ismini bir yerden hatırladığını söyler. Mustafa Ali ile Psikiyatr arasında geçmişten gelen gizemli bir bağ vardır ama bu bağ nedir?.

Dudu, altınları isteyen Şakir’e gerçeği anlatmak zorunda kalınca Şakir yıkılır. Çünkü Dudu altınları babasına göndermiştir.

Durumu öğrenen Seyfettin bir plan yapar. Ancak yufka yürekli Seyfettin, bu işten, farkında olmadan çok büyük zararla çıkacaktır.

Çünkü Veli Demir de bu Finansal krizin içindedir ve Seyfettin bunu bilmemektedir. Üstelik “küçük enişte” Halil’e nakdî yardım gönderen sadece Dudu değildir.

Bir kişi daha gizli gizli altın göndermiştir. Şeker hastalığıyla zaten başı belada olan Seyfettin üst üste gelen maddi darbelerle adeta kendinden geçer.

Öte yandan Şakir’in başı beladadır. Şakir, inşaatı denetlemeye gidince Jandarma’ nın kendisini beklediğini görür.

Jandarma Şakir’e evinden çıkan heykelcikleri sorar. Dudu, heykelcikleri el sanatları sergisinde sergilemiştir.

Jandarma ile el sanatları sergisine giden Şakir’in başı çok büyük bir beladadır. Üstelik Dudu, verdiği ifadede öyle bir gaf yapar ki kaçakçılık olayı “çete” boyutu alır.

Peki ama bu çetenin lideri kimdir? Dal ailesini artık çok zor fakat bir o kadar da komik olaylarla dolu günler beklemektedir...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.