Kalk Gidelim... ERCAN YAKAYI ELE VERİYOR!

Kalk Gidelim... ERCAN YAKAYI ELE VERİYOR!

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” 19 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00'de 120. bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in 120. bölümünde neler olacak:

Mustafa Ali Kelle İsmail’le birlikte karakolda sabahlar ama bir sonuç alamaz. İsmail’in kızı Yasemin ise Halim ve Badegül çifti ile birlikte sabahlar.

Yasemin sabaha kadar uyumaz ve zor geçen gece Yasemin’e kabus olacak diye düşünülürken, Halim ve Badegül’e kabus olur.

Ercan’ın Akyada’ da olduğunu öğrenen Sadık her yere, tanıdığı tüm esnafa, otellere haber salınca Ercan’ ın nerde olduğunu çarçabuk öğrenir. Meryem’le birlikte Ercan’ın peşine düşerler.

Mustafa Ali sabahın ilk ışıklarında eve döner. Ancak eve geldiğinde çok büyük bir olayla karşılaşır.

Herkesin uyuduğu saatlerde ev soyulmuştur. Her yer bomboştur. Mustafa Ali ortalığı ayağa kaldırır. Bu olay sonunda evde komik anlar yaşanır.

Duru’nun, internet satışı yapan gıda şirketi faaliyete başlayınca biranda neye uğradığını şaşırır. Türkiye’ nin dört bir yanından sipariş yağmıştır.

Karakoldan çıkan Kelle hemen kızını arar. Ancak kız kayıptır. Kızın kaybolduğunu öğrenen

Mustafa Ali, bahçede Kelle İsmail’i görür. Mumu, kızın kaybolduğunu İsmail’den saklamaya çalışsa da Seyfettin köy grubuna gelen ortak mesajı İsmail’e okumuştur.

İsmail evden gidince bahçedeki çukuru kapatmayı kafasına koyan Seyfettin, dozerle toprağı çukura ittirmeye başladığında çukurun dibinde birinin var olduğundan haberdar değildir.

ASLI OMAĞ ÇEKİMLERDE ZOR ANLAR YAŞADI

Yerli ve yabancı Turistin uğrak yeri olan Muğla’da çekimlerini gerçekleştiren dizinin yeni bölümünde azmak nehrinde çekimler yapıldı.

Çekimler sırasında yaşanan ilginç olay bir süre çekimleri aksattı.

Dizinin Meryem’i Aslı Omağ’ın rol gereği azmak nehrinde ki boğulma sahneleri çekilirken talihsiz bir olay yaşandı.

Bir Yabancı turistin Aslı Omağ’ın gerçekten boğulduğunu sanarak, çekimlerin ortasına dalıp, kurtarmaya çalışması tüm ekibi şaşırttı Ve bir süre çekimlerin uzamasına neden oldu.

asliomag_nehir.jpg

Gerçeklerin ortaya çıkmasıyla birlikte ekip çekimlerine kaldığı yerden devam etti. Aslı Omağ yaşanan olayların üzerine kendisini kurtarmaya çalışan turistle fotoğraf çektirdi.

Aslı Omağ’ın aslında milli yüzücü olduğu öğrenen yabancı turist ise, oyuncuya övgüler yağdırdı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.