Kalk Gidelim Eve...NURCAN'IN KURNAZ PLANI!

Kalk Gidelim Eve...NURCAN'IN KURNAZ PLANI!

Kalk Gidelim Eve, 22 Mayıs Cuma 22.00, 23 Mayıs Cumartesi 20.30’da yeni bölümleriyle TRT1’de...

“Kalk Gidelim Eve”de Bayram Sürprizi

TRT 1 ekranlarında 3 sezon boyunca soluksuz izlenen “Kalk Gidelim” dizisi Nisan ayından itibaren ( Covid-19) tedbirleri kapsamında “Kalk Gidelim Eve” olarak ekrana gelmeye devam etmişti.

Dizi seyircisine sürpriz yaptı ve “Kalk Gidelim Eve” Bayramda ‘Cuma ve Cumartesi olmak üzere üst üste iki gün yeni bölüm’ birden yayımlama kararı aldı.

Ayça Varlıer “Tek Kişilik Dev Kadroyuz”

(Covid-19) kapsamında Muğla’da kalmaya devam eden oyunculardan Mehtap Bayri, Ayça Varlıer, Erkan Sever, Dilara Gül Demiral, Ali Dinç ve Can Kıran uzun bir aradan sonra ilk kez Bayram Kahvaltısı çekimleri için başta sosyal mesafe kuralı olmak üzere tüm sağlık tedbirlerine uyarak bir araya geldi.

Dizinin başrol kadın oyuncularından Ayça Varlıer şunları söyledi ; “ Derler ya tek kisilik dev kadro diye; biz de kendimizi izole ettiğimiz bu günlerde küçük bir ekiple sosyal mesafe kurallarına uyarak büyük ve her zaman olduğu gibi çok keyifli bir iş ortaya koyduk.

Çalışmayı çok özlediğim için, ruhuma ve bedenime cok iyi geldi. Muğla’nın olağanüstü doğasında hem yaşıyor hem çalışıyor olmak ayrıca büyük bir şans benim için. Bunun keyfini de sürüyorum” dedi.

Mehtap Bayri ; Ekibimizin,yönetmenimiz Mustafa Şevki Doğan’ın desteği Ve Yapımcımız Eyüp Üstün’ün desteği ile güzel bir deneyim yaşadık.

İşimizi ve ekibimizi çok özledim. Umarım yakın zamanda buluşur ve çekimlerimize başlarız” dedi.

22 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan “Kalk Gidelim Eve”nin yeni bölümünde; Ercan’la yaptığı iş birliğinin İnsaf tarafından anlaşıldığını öğrenen Nurcan, kurnaz bir planı daha devreye sokar.

İnsaf tehdidinden kurtulmuştur ama hiç ummadığı bir anda Ercan’la yaptığı gizli ittifak hiç olmayacak biri tarafından öğrenilir.

Üstelik şimdi, Ercan’ın Muğla’da değil İstanbul’da yaşadığı başka birisi tarafından daha biliniyordur ve Meryem bunu öğrenirse Ercan için zor günler başlayacaktır.

Sevda, Seyfettin’ le arasına giren kara kediyi çözmek için Hacı Baba’ ya müracaat eder ve bundan sonuç alır.

Seyfettin Sevda’nın gönlünü alabilmek için hem Samim’le hem Sadık’la işbirliği yapar. Samim babasının işini halletmek için Yıldız ile birlikte çalışmak zorundadır.

Kendini bir bahaneyle tekrar karantinaya alıp Mustafa Ali’den kurtaran Nurcan ummadığı bir tepki ile karşılaşır.

Mustafa Ali eskisi gibi değildir. Nurcan’la hiç ilgilenmeyecektir. Mustafa Ali’nin bu inadı tabii ki çok kısa sürer. Yelkenleri indiren Mustafa Ali Nurcan’ın kaldığı odaya sızma planları yapar.

Şakir ise Şeba kanalında yeni bir köşe hazırlığındadır. “Şakademi” adını verdiği bu köşede komik challenge’lar hazırlarken başına gelen olmadık bir şey Dudu’yu hayrete düşürür.

Amacına ulaşan Seyfettin, Sevda ile barışması için adadığı adağı gerçekleştirmek üzere Eyüp Sultan’a giderken yolda başına gelen bir olay bundan sonrası için bir çok şeyin değişmesi anlamına gelecektir.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.