Kalk Gidelim Eve...NURCAN'IN SÜRPRİZİ!

Kalk Gidelim Eve...NURCAN'IN SÜRPRİZİ!

Kalk Gidelim Eve kahkaha dolu 4. bölümüyle 15 Mayıs Cuma Saat 22.10’da TRT 1’de...

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü aile hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim Eve” 4. bölümüyle ekranlara geliyor.

15 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan “Kalk Gidelim Eve”nin yeni bölümünde; yönetici kadının ziyareti sebebiyle Sevda ile Seyfettin’in arasının oluşan gerilim, Seyfettin’in tek başına yaşamanın zorluklarından dolayı geri adım atmasıyla tatlıya bağlanır.

Günlerdir İstanbul’da bir başına kalan Seyfettin’in çamaşır yıkaması gerekmektedir ve bu Seyfettin’ in “ev kadınlığı” ile imtihanına dönüşür.

Seyfettin’in bu dertten kurtulmak için 700 km uzaktaki Sevda’ya ihtiyacı vardır.

Nurcan’ın kendini izole etmesi üzerinden epey zaman geçmiştir. Mustafa Ali’ye göre o gün son gündür ama Nurcan kendini kapattığı odadan çıkmak istemez.

Mustafa Ali’ye çok büyük bir sürprizi vardır. Hepsinden önemlisi kendini operaya veren Nurcan, odada kapalı olmasına rağmen bütün eve yetmektedir.

Nurcan, bir yandan da sürprizi için Hacı Baba ile irtibata geçer.

Evde ŞEBA kanalına içerik videosu çekme derdine düşen Şakir, Dudu’yu ihmal etmektedir.

Dudu bunun üzerine Şakir’den habersiz at çiftliğine gider. Dudu at çiftliğinde yaptıklarıyla Şakir’in aklını başından alacaktır.

İnsaf’ın sakatlanarak Meryem’in evinde kalmasını fırsat bilen Sevda, gözüne gelin olarak kestirdiği Yıldız’ı Samim’e almak konusunda bir adım daha atar.

Ancak durumun farkında olan Samim annesinin kıskacından kurtulmayı bilir. Ne var ki farkında olmadığı bir durum vardır.

O da amcası Mustafa Ali de bu konuda gizli çalışmalara başlamıştır. Birbirleri için hiç böyle şeyler düşünmeyen Samim ve Yıldız, kendi kontrolleri dışında gelişen olaylara karşı durabilecek midir?

Ercan, Meryem’e söylediği yalanı sürdürmek zorunda kalır. Çünkü hedefinde Şakir’e reklam için ödediği paraları misli ile geri almak vardır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.