Kalk Gidelim... GENÇLER CAN, BÜYÜKLER ERCAN DERDİNDE!

Kalk Gidelim... GENÇLER CAN, BÜYÜKLER ERCAN DERDİNDE!

TRT 1 ekranlarının sevilen, usta oyuncu kadrosu ve güçlü hikayesiyle izleyicilerine keyifli anlar yaşatan, aile komedi dizisi “Kalk Gidelim” 3 Ekim Cumartesi akşamı saat 20.00'de 122. bölümüyle ekranlara geliyor.

3 Ekim Cumartesi akşamı ekrana gelecek olan Kalk Gidelim'in 122. bölümünde neler olacak:

Ercan’ın yalanlarıyla İsmail’e hesap sormak üzere şirketi basan Seyfettin, Meryem ve Nurcan, Mustafa Ali’yi sponsor kadınlarla karşılıklı göbek atarken bulur.

Diğer yandan İsmail, Meryem ve Seyfettin’ in anlattıklarını dinler. Ercan bariz yalan söylemiştir ama İsmail bunu Meryem’in yanında açık etmez ve Ercan’ın suçsuz olduğunu söyler.

İsmail’e inanan Meryem, Ercan’la barışmayı kabul eder. Ercan ise Duru’nun depoladığı mallara musallat olur.

Göz hakkı diyerek aldığı bir miktar zerzevatı yol kenarında tezgah açarak satmaya başlar. Ercan’ın yalanı ortaya çıkacak mıdır?

Yasemin’i motorla evine bırakan Samim adeta kızın kıskacına girmiştir. Dudu’ya evlilik yıldönümü sürprizi yapmak isteyen Şakir Halim’in tecrübesine, Samim de aklına müracaat eder.

İnsaf ise Yıldız’la barışmasının tek yolunun Halim’ den geçtiğini anlar. Zamanında Badegül’ ü istediği ortaya çıkınca Yıldız’la arası bozulan İnsaf, Halim’den yardım isteyince Halim gerilir. Halim’in tavrı ne olacaktır.

İsmail’in düzenbaz olduğuna inanan Seyfettin tarlasını kazanın İsmail olduğuna kesin kanaat getirmiştir.

Ancak İsmail’ in Seyfettin ve Mustafa Ali’ ye gösterdiği video kaydı Ercan’ı bitirecek niteliktedir. Video kaydında ne vardır?

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.