Kalk Gidelim...KADINLAR İSYAN EDİYOR!

Kalk Gidelim...KADINLAR İSYAN EDİYOR!

Ekran başında eğlenceli vakit geçirmek ve günlük hayatın yorgunluğunu atmak isteyenlerin dizisi ‘Kalk Gidelim’ 78. bölümüyle 21 Eylül Cumartesi akşamı saat 20.00’de TRT 1’de...

Her bölümü merakla beklenen ve izleyicilerine yine kahkaha dolu anlar yaşatacak olan dizinin bu hafta yayınlanacak olan 78. bölümünde neler olacak:

Meryem’den önce kız kardeşi Behice’yi Hacı Hüseyin’in talimatıyla Mustafa Ali ve Seyfettin almıştır. Bunu duyan Meryem iyice sinirlenir ve soluğu Hacı Hüseyin’in evinde alır.

Meryem kendinden emin olarak gelse de ummadığı bir durumla karşılaşır. Köyde ise Meryem’in öz kardeşinin gelmesi yankılanır.

Herkes gerçekten kardeşi mi diye bir kazan kaynatır. Dal Ailesi ise Behice’yle evlerinin arasındaki bağı merak etmektedir.

Hacı Hüseyin en nihayetinde evlerini nasıl geri aldığını anlatır.

Diğer yandan Nurcan, Mustafa Ali’nin meyvelerini Meryem’in soğuk hava deposunda bastığını öğrenince evdeki diğer kadınlarla birlikte Mustafa Ali’ye karşı sert bir cephe alır.

Seyfettin’in ustaca manevrası sayesinde kadınlar kendi dertlerine yanmaktan Mustafa Ali’ye yüklenmeye fırsat bulamazlar.

Seyfettin’in kadınların kucağına bıraktığı dert ise kilo almalarıdır. Evdeki bütün kadınlar kilo vermek için sıkı bir diyete girerler ve durumdan etkilenen elbette en çok erkekler olacaktır.

Erkeklerin çözüm yolu ise kadınları bir kez çılgına çevirir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.