Kalk Gidelim... KÖYE GELEN SÜRPRİZ MİSAFİR KİM?

Kalk Gidelim... KÖYE GELEN SÜRPRİZ MİSAFİR KİM?

TRT 1’in sevilen dizisi “Kalk Gidelim”, 18 Ağustos Cumartesi günü 33. bölümüyle TRT1 ekranlarında ikinci sezonda yine izleyicisine kahkaha dolu anlar yaşatmaya geliyor.

‘Kalk Gidelim’ in yeni sezonunda bu hafta neler olacak?

Hatice, Sevda ve Nuriye Mustafa Ali ile Meryem’i barıştırmak için konuşurlar ve Meryem cevap vermeden yanlarından gider.

Ne cevap verecek diye heyecanla beklemeye koyulurlar. Kadınlar bir yandan cevap beklerken bir yandan da bayram için hazırlık yaparlar.

Hatice uzun zaman sonra ilk defa bu bayram baklava açacaktır. Evdekiler bu duruma pek bir sevinir. Özellikle de Seyfettin heyecanla anasının baklavasını beklemektedir.

Ercan bayramın gelmesini dört gözle beklerken şimdiden mangal yaktıracaklara bayram geleneklerini özledim diyerek yol yapar.

Hacı Hüseyin, Seyfettin’e bu bayram için daha büyük bir hayvan almasını tembihler. Ne de olsa danaya ortak gireceklerin sayısı artmıştır.

Seyfettin’in ayırttığı büyük danaya köyden başka bir talip daha çıkar ve işler karışır. Şakir de damat olarak Hacı amcalarla ortak kesmek istediğini söyler.

Dudu bunu fırsat bilip Duru’yu kıskandırır. Veli de ortak olmayı talep eder ama ummadığı bir engelle karşılaşır.

Damat adayları Şakir, Halim ve Veli sözlülerine bayramlık koç alıp aynı zamanda Dudu, Duru ve Badegül’ü de alıp bayram alışverişine çıkarlar.

Samim ise bu alışverişi fırsat bilip Cennet’ten ayrılmanın planını adım adım uygulamaya koyulur. Bayram sabahı gelir.

Hacı Hüseyin evinde Mustafa Ali hariç evlatları, torunları, gelinleri, damadıyla mutlu bir bayram yaşarken beklenmedik bir misafir herkesin planlarını suya düşürür.

Eyüp Üstün’ün yapımcılığını üstlendiği ‘Kalk Gidelim’ dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Erkan Sever, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Hayrettin paylaşırken dizide Kerem Kupacı, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak,  Andrey Stan, Ece Aydemir, Sena Çakır, İlayda Aydın, Alper Saylık, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

OĞLU DA BABASI GİBİ OYUNCU OLMA YOLUNDA!

Kalk Gidelim dizisinin başarılı oyuncusu Ufuk Özkan’ın oğlu Eren Özkan, babasının yolundan ilerliyor…

ufukozkan_oglu_set.jpg

Çekimleri Muğla’da devam eden TRT 1’in reyting rekortmeni dizisi Kalk Gidelim de ‘’Seyfettin’’ karakterini canlandıran Ufuk Özkan’ın oğlu Eren Özkan fırsat buldukça soluğu sette alıyor.

Dizi setinde oyuncularla vakit geçiren Eren Özkan yönetmeni ve çekim ekibini pür dikkat izliyor.

ufukozkan_oglu.jpg

Bayram dolayısıyla bu hafta sete giden Eren, bayram da el öpme sahnesinde de rol alarak oyunculuğa ilk adımını attı.

Sette bütün oyuncularla bayramlaşan Eren Özkan; “İlk defa bir dizide oynadım. Kalk Gidelim dizisinin setini ve oyuncularını çok seviyorum.

Ben de babam gibi başarılı bir oyuncu olmak istiyorum.” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.