Kalk Gidelim...MUSTAFA ALİ ESKİ HAYATINA DÖNÜYOR MU?

Kalk Gidelim...MUSTAFA ALİ ESKİ HAYATINA DÖNÜYOR MU?

TRT 1’in sevilen, komedisi ve güçlü aile hikayesiyle izleyicilerine kahkaha dolu anlar yaşatan, ekranların en organik dizisi “Kalk Gidelim” 25 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de 96. bölümüyle ekranlara geliyor.

Kalk Gidelim’in 96. bölümünde neler olacak:

İstanbul’dan iyi haberlerle dönen Mustafa Ali, eski günlerine dönmenin heyecanını yaşarken annesinin sağlığı için bunu herkesten gizlemeye karar verir, sadece Seyfettin’e söyler.

Bu yüzden İstanbul’dan getirdiği kiralık lüks aracı da başka bir yere saklamak zorunda kalır. Ercan eve gelen bir postayla Mustafa Ali’nin fabrikaya ortak olduğunu öğrenir.

Durumu lehine çeviren Ercan, her fırsatta Seyfettin ve Mustafa Ali’den servet koparmaya çalışır. Fabrikaya ortak olmak istemesiyle Mustafa Ali’yi çileden çıkarır.

Bu sırada gençler ise Azerbaycan’dan gelen davetsiz misafirle meşguldür. Ahsen elinde tüfekle eşi Samim’i ararken, Samim de köşe bucak saklanmaktadır.

Sahte bir cenaze töreni düzenleyip Ahsen’i köyden göndermeyi planlarlarken işler umdukları gibi gitmez.

Samim’in yaşadığını öğrenen Ahsen yarı yoldan geri döner ve Samim’i bulmaya kararlıdır.

Hatice Ana bütün bu olaylardan habersiz bir şekilde torunuyla vakit geçirmek ister.

Meryem ise Nurhatçe’ye çok alışmıştır ondan ayrılmak istemez. Nurhatçe ve Ercan ile birlikte Hacı Babalarda kalmaya karar verir.

Bu arada Ahsen ve Samim kovalamacası tekrar başlar. Hastalığı nedeniyle Hatice Ana’yı bütün bu olaylardan uzak tutmaya çalışmaktadırlar fakat öğrenmesi an meselesidir.

Üç sezon boyunca Çekimleri Muğla’da geçen Kalk Gidelim’e Kardeş Ülke Azerbaycan’dan gelen yoğun ilgi üzerine Azerbaycan ‘lı bir karakter dahil oluyor.

tugcekarabayir_kalkgidelim.jpg

En son “Güldür Güldür” TV programında izlediğimiz Tuğçe Karabayır ; Ahsen Ağzade Dal karakteriyle diziye dahil oluyor.

İlk kez Azerbaycan şivesi konuştuğunu dile getiren Tuğçe Karabayır rolü için bir ay boyunca Azerbaycanlı Melahat Abbasova ‘dan özel ders aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.