Kanye West... SİYASETE İDDİALI GİRİŞ, BAŞKAN ADAYI OLUYOR!

Kanye West... SİYASETE İDDİALI GİRİŞ, BAŞKAN ADAYI OLUYOR!

Dünyaca ünlü şarkıcı Kanye West, bu yılın sonunda yapılacak ABD Başkanlık seçimlerinde aday olacağını duyurdu...Twitter hesabından açıklama yapan West'e ilk destek Kim Kardashian ve teknoloji dahisi Elon Musk'tan destek geldi.

Geçen yıllarda 2024 yılında aday olmak istediğini söyleyen West, sosyal medya üzerinden, "Tanrıya inanarak, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika'nın vaatlerini gerçeğe dönüştürmeliyiz" dedi.

ABD’li rapçi ve tasarımcı Kanye West, uluslararası kamuoyunu şaşkına çeviren bir açıklama yaptı…

Geçmişte sık sık ABD Başkanı Donald Trump’ı destekleyen açıklamalarda bulunan ve Trump’ı Beyaz Saray’da ziyaret eden Kanye West, bu yılın Kasım ayında yapılacak ABD Başkanlık seçimlerine aday olduğunu duyurdu.

Kişisel Twitter hesabından bir mesaj paylaşan West, “Tanrıya inanarak, vizyonumuzu birleştirerek ve geleceğimizi inşa ederek Amerika’nın vaatlerini gerçeğe dönüştürmeliyiz” açıklamasını yaptı.

West açıklamasının sonuna ABD bayrağı emojisi de ekledi ve seçim sloganını da “VISION2020” yani “VİZYON2020” olarak belirlediğini vurguladı.

3 Kasım’daki seçimlere gerçekten katılıp katılmayacağı ya da resmi başvurusunu yapıp yapmadığına dair net bir açıklama yapılmazken, teknik olarak West’in adaylığa şu anda başvurmasının önü açık.

Zira bağımsız aday olarak birçok eyalette başvuru yapma süresi henüz dolmadı.

Trump’ın sloganı olan, “ABD’yi yeniden harika yapın” yazan şapkayı takan West geçmişte büyük tepki toplamıştı.

West’in sosyal medyada paylaştığı mesaj büyük yankı uyandırırken, Tesla’nın CEO’su Elon Musk’ın da dahil olduğu birçok isim bu hamleyi desteklediğini duyurdu.

Musk, Twitter üzerinden “Benim tam desteğim senindir” mesajını paylaştı.

Bu durumda Kim Kardashaian'ın da First Lady adayı olduğu ve bu göreve nasıl hazırlanacağı merak konusu...

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.