Kanye West'den, Kim Kardashian'a... 'KIZIMI KAÇIRDIN!'

Kanye West'den, Kim Kardashian'a... 'KIZIMI KAÇIRDIN!'

Boşanma aşamasında olan rapçi Kanye West ile reality show yıldızı Kim Kardashian, kızları Chicago için karşı karşıya geldi. Doğum gününde kızını kendisinden kaçırdığını iddia eden şarkıcı, Kardashian'a sitem etti.

Kim Kardashian ile gösterişli bir şekilde başladığı evliliği fiilen biten, resmi olarak da sona ermek üzere olan Kanye West, reality show yıldızının çocuklarına yalnız başına baktığını ve onların tüm ihtiyaçlarını kendisinin karşıladığını söylemesine tepki gösterdi.

Sosyal medya heabından konuya ilişkin bir paylaşımda bulunan ünlü rapçi, Kardashian'ın bu iddiasına sert bir karşılık verdi.

Adını değiştirerek artık 'Ye' olarak anılmak istediğini açıklayan Kanye West, küçük kızı Chicago'nun doğum gününde yaşananları anlatarak, Kim Kardashian'ın "Çocuklarıma yalnız başıma bakıyorum!" sözlerinin asılsız olduğunu ileri sürdü.

"KIZIMI BENDEN KAÇIRDIĞINI HERKES GÖRDÜ!"

Açıklamasına "Sen ne demek istiyorsun?" diyerek başlayan West, "Bana doğum günü partisinin yapıldığı yerin adresini vermeyerek, küçük kızımı benden kaçırdığını bütün Amerika gördü!" ifadelerini kullandı.

DÖRT ÇOCUKLARI VAR

Boşanma davası devam eden Kanye West ile Kim Kardashian'ın bu birliktelikten; North, Saint, Chicago ve Psalm adından dört çocuğu bulunuyor.

YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Öte yandan ünlü rapçinin kısa bir süre önce oyuncu Julia Fox ile aşk yaşadığı ortaya çıkmıştı. 

Kanye West ile yaşadığı ilişki hakkında anı yaşadığını ve çok büyük beklentileri olmadığını söyleyen Fox, "Hiçbir etiket yok, Sadece birbirlerine kendilerini iyi hissettiren insanlar var." demişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.