Kara Para Aşk... ELİF İLE ÖMER KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

Kara Para Aşk... ELİF İLE ÖMER KARŞI KARŞIYA GELİYOR!

Bir cinayetle bir gecede değişen hayatların anlatıldığı dizi 22 Nisan Çarşamba günü 43. bölümü ile ATV ekranlarından izleyicisiyle buluşacak.

43.Bölüm:

Öfkelenip kendisini kaybeden Elif, makasla Hüseyin’i omzundan yaralamıştır. Ömer son anda yetişir, şoke haldeki Elif’i ve yaralı Hüseyin’i bulur. Elif çok kötü olmuştur. Ömer, Elif’i savcının odasından çıkarıp destek olmaya çalışırken emniyetten gelen haberle sarsılırlar. Aslı annesini öldürmek suçundan kendisini tutuklatmayı başarmıştır.

         Aslı’nın kazara annesinin ölmesine neden olduğunu bilen Ömer, onu kurtarmaya karar verir. Tek çare Tayyar’ın şahitliği ve o gün örtbas ettiği hastane kayıtlarına ulaşmaktır. Ömer’in planı nedir?

Ömer’in Tayyar’a karşı hazırladığı oyun yüzünden Elif ve Ömer karşı karşıya gelecektir. Her ikisi de aynı anda vakıf listelerinin olduğu CD’nin şifresini çözmeyi başarmıştır. Yakında yapılacak kara para aklama organizasyonunda kullanılacak kurye kızın ismine ulaşmışlardır. Her ikisi de kızın peşine düşer. Bu macera içinde Nedret’ten aldığı güvenle Elif’e iyice yakınlaşan Levent, ona ilanı aşk eder. Elif’in Levent’e cevabı ne olacaktır.

Hüseyin, Tayyar’ın belleği ele geçirdiğinden habersizdir. Hala koz olarak kullanıp kaçmayı planlamaktadır. Tayyar da belleği aldığını belli etmeden Hüseyin’le pazarlığa devam eder. Niyeti Hüseyin kaçırıp ortadan kaldırmaktır. Ali’nin davranışlarından şüphelenen Hüseyin Tayyar’ın onu kandırdığını anlayabilecek midir?  Tayyar’ın eline geçmeden kaçmayı başarabilecek midir?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.