Karadayı... FERİDE’NİN EN BÜYÜK ACISI!

Karadayı... FERİDE’NİN EN BÜYÜK ACISI!

ATV ekranlarının sevilen dizisi `Karadayı` heyecan dolu 107. bölümüyle 20 Nisan Pazartesi saat 20.00`de ekranlarda...

107.Bölüm:

           

Mehmet Saim, Kerime’yi öldürmüştür ancak gizlendikleri yerde sesleri duyan Vedat ve Mualla’dan habersizdir. Olayı örtbas etmek için hemen müdür Selim’i arar. Yardım ister. Kerime’nin öldüğünü ve olaya hırsızlık süsü verilmesini söyler. Vedat ve Mualla üst kata çıkar ve Kerime’nin cansız bedenini bulurlar. Mehmet Saim’in öldürdüğünü anlamışlardır. Her şeyi Feride’ye anlatacaklardır.  Vedat ve Mualla Feride’ye gerçekleri anlatabilecek midir? Mehmet Saim onlara engel olmayı başarabilecek midir?

Annesini kaybeden Feride büyük bir acı içindedir.  Kardeşinden sonra annesini de kaybetmiştir. Olay basit bir hırsızlık gibi lanse edilmektedir. Müdür Selim ve Savcı Adnan’a güvenmeyen Feride anlatılardan asla tatmin olmamaktadır. Ne olursa olsun annesini kimin neden öldürdüğünü öğrenmek istemektedir. Araştırmaya başlar. Feride katilin babası olduğunu öğrenecek midir?

Hapishaneden gizlice çıktığı anlaşılan Mahir hücre hapsi cezasına çarptırılmıştır. Bu sırada Feride’nin annesini kaybettiğini öğrenir. Eli kolu bağlıdır. Feride’nin yanında olmak istemektedir, gizlice dışarı çıkabilmenin yollarını aramaya başlar. Mahir Feride’yi görmeyi başarabilecek midir? Feride’nin Mahir’den isteği ne olacaktır? 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.