Karakomik Filmler...İZMİR'DE ÇOŞKULU GALA!

Karakomik Filmler...İZMİR'DE ÇOŞKULU GALA!

Usta komedyen Cem Yılmaz’ın beklenen filmi “Karakomik Filmler” in İzmir galası, İzmir Optimum’da gerçekleştirildi.

Kahkahalar ve alkışlar eşliğinde gerçekleştirilen filmin galasında, filmin başrol oyuncuları Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Uraz Kaygılaroğlu, Cem Davran, Cemre Ebuzziya, Nilperi Şahinkaya, Umut Kurt, Alişan Uğur, Optimum ziyaretçileri ile hasret giderdi.

Yönetmenliğini ve başrolünü Cem Yılmaz’ın üstlendiği “Karakomik Filmler” filminin İzmir galası, başrol oyuncularının katılımı ile 20 Ekim Pazar günü İzmir Optimum’da yapıldı.

“Cem Yılmaz” ekibinin mutfağından çıkan yerli komedi filmi Karakomik Filmler filminin İzmir galası büyük ilgi görürken film ekibi sinemaseverlere kahkaha dolu anlar yaşattı.

İzmir Optimum’da gerçekleştirilen gala da Karakomik Filmler ekibinin hayranları, oyucuları yalnız bırakmadı.

Binlerce İzmirli film galası öncesinde yapılan söyleşide Cem Yılmaz ve film ekibini sahnede görüntüleyebilmek için birbirleriyle yarıştı.

Cem Yılmaz “İzmir Canımız

Alkışlar arasında sahneye çıkan Cem Yılmaz ve film ekibi İzmir’de olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Cem Yılmaz ve ekibi Optimum ziyaretçileri ile selfie çekerek bu özel günü ölümsüzleştirdi. Cem Yılmaz, İzmir’in gönlünde çok ayrı bir yeri olduğunu söyleyerek “İzmir Canımız.

Yavaş yavaş İzmirli oluyoruz” dedi. Yılmaz, ilk kez iki farklı türde, iki ayrı filmini sinemaseverlerin beğenisine sunduklarını da belirterek Türk seyircisine güveniyoruz dedi.

İki Farklı Film Seyirciden Tam Not Aldı

İzmir Optimum’da gerçekleşen galaya filmin sevilen başrol oyuncuları tam kadro katılırken ekip daha sonra İzmir Optimum, Cinemaximum salonlarında sinemaseverleri selamladı.

Sinemaseverlerden tam not alan Karakomik Filmler filmi, yediden yetmişe herkesi hem güldürdü hem düşündürdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.