Karakomik Filmler...KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI!

Karakomik Filmler...KAMERA ARKASI GÖRÜNTÜLERİ YAYINLANDI!

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği ‘Karakomik Filmler’ serisinin ilk filmleri ‘Kaçamak’ ve ‘2 Arada’nın kamera arkası görüntüleri yayınlandı.

Cem Yılmaz’ın yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı, yapımcılığını NuLook ve CMYLMZ Fikirsanat’ın üstlendiği Karakomik Filmler birbirinden bağımsız senaryoları ile 18 Ekim’de vizyona girdi.

4 arkadaşın ‘kaçamak yapalım’ derken kendilerini bir maceranın ortasında bulacağı Kaçamak ve feribotta garsonluk yapan Ayzek’in öyküsüyle 2 Arada’nın kamera arkası görüntüleri de görücüye çıktı.

2 Arada

Karakomik Filmler’in ilk serisinde, seyirci sinemada önce 2 Arada ile buluşuyor.

Bir İdo feribotunda garson olarak çalışan Ayzek’in hikayesinin anlatıldığı 2 Arada filminde Cem Yılmaz’ın yanı sıra Zafer Algöz, Ozan Güven, Cemre Ebuzziya, Uraz Kaygılaroğlu, Bala Atabek, Umut Kurt ve Cem Davran da rol alıyor.

Kaçamak

Bir hafta sonu kaçamağı yaşamak isteyen 4 arkadaş ve gittikleri spa merkezinin sahibi Alpay’ın başlarına gelen beklenmedik olayların eğlenceli bir dille anlatıldığı Kaçamak filminde ise Cem Yılmaz’a Özkan Uğur, Zafer Algöz, Can Yılmaz, Necip Memili, Nilperi Şahinkaya ve Alişan Uğur eşlik ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.