Kardeş Çocukları..YENİ SEZONA YENİ OYUNCULAR!

Kardeş Çocukları..YENİ SEZONA YENİ OYUNCULAR!

Senaryosunu Sırma Yanık'ın, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun’un üstlendiği, ilk sezonuyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan "Kardeş Çocukları" yeni sezon ilk bölümüyle 17 Eylül Salı günü saat 20:00’da Star TV’de başlıyor.

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Afra Saraçoğlu, Berkay Hardal, Cem Davran, Batuhan Ekşi ve Alara Turan’ın paylaştığı geçtiğimiz sezona damga vuran “Kardeş Çocukları” iddialı yeni sezonuyla izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dizide canlandırdığı Onur karakteriyle sevilen, başarılı oyuncu Batuhan Ekşi “Kardeş Çocukları”nın güçlü senaryosuyla izleyenleri ikinci sezonda da ekrana bağlayacağını anlattı.

ONUR, HAYAL’E KAVUŞUYOR!

Karaylarla çalışan Onur’un, Umay’ın kızı Hayal’e duyduğu büyük aşkın yeni sezonda karşılık bulacağını belirten Batuhan Ekşi, canlandırdığı karakterin büyük değişimini anlattı;

Dizide yazın yaşanan bazı olaylar,  Onur’un daha özgüvenli,  daha ayakları yere basan birine dönüşmesine ön ayak olacak. 

Onur,  aşık olduğu Hayal’e kavuşuyor ama onları sancılı bir ilişki bekliyor.

Kardeş Çocukları’nın büyük bir merakla beklenen yeni sezonundan ilk ipuçlarını da veren Batuhan Ekşi, seyirciyi bu sezon sarsıcı bir entrika ağını beklediğini söylüyor;

“ Yeni sezona küçük bir zaman aşımıyla başlıyoruz, koskoca bir yaz mevsimi geçmiş, Karaylar’ın villasında beklenmeyen pek çok olay yaşanmış.

Güçlü karakterler zayıflamış, zayıflar ise artık güçlenmeye başlamış. Canlandırdığım karakter Onur, sevdiği kadına kavuşacak ancak hala aklında sorular var.

Aramıza yeni katılan isimlerle hikayemiz bu sezon daha da zenginleşti.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.