"KARDEŞ, SON BİR KEZ ÇAL DEDİ ŞARKI LİSTE BAŞI OLDU!"

"KARDEŞ, SON BİR KEZ ÇAL DEDİ ŞARKI LİSTE BAŞI OLDU!"

Ezel'in önceki akşam yayınlanan bölümüne Ramiz Dayı'nın radyodan istek yaptığı "Bir İhtimal Daha Var " adlı şarkı güne damgasını vurdu.

"SEN BİR ÖMRE BEDELSİN DAYI!"

Tuncel Kurtiz'in canlandırdığı "Ramiz Dayı" karakteri Turkuvaz Radyo'yu arayarak "Bir şarkı istiyorum kardeş, son bir şarkı! Bir İhtimal Daha Var O da Ölmek mi Dersin, son defa çal benim için" dedikten sonra Radyo Turkuvaz (90.2)'ın telefonları kitlendi. Aynı zamanda internet ortamındaki sosyal forum sayfalarında paylaşılan şarkı binlerce kez tıklandı.

Radyo Turkuvaz Genel Yayın Yönetmeni Afrikalı Ali; "Dizi ile aynı anda bizde Radyo Turkuvaz 90.2 olarak "Bir İhtimal Daha Var" adlı şarkıyı çaldık. Dizi bittikten sonra radyoya telefonlar, e-mailler ve smsler yağdı. Ramiz Dayı'nın Turkuvaz Radyo dinlemesi dinleyicilerimizi çok mutlu etti. Top 20 listemizin 1 numaralı şarkısı, Ramiz dayı'nın istediği şarkı "Bir İhtimal Daha Var" oldu."

Dizide şarkı Selma Hünel tarafından seslendiriliyordu. Daha önceki bölümlerde Ramiz Dayı yine Selma Hünel'den "Kara Sevda" adlı şarkıyı eşinden istemiş ve plaktan dinlemişti. Aslında Selma Hünel, Ezel için yaratılmış bir karakter. Bu bölümde istek yapılan "Bir ihtimal daha Var" aslında Suna Ulukaya tarafından seslendiriliyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.