Kardeşim Benim... GALASINA ÜNLÜ YAĞMURU!

Kardeşim Benim... GALASINA ÜNLÜ YAĞMURU!

Sinemaseverler tarafından merakla beklenen ‘Kardeşim Benim’ galasına yoğun ilgi! 13 Ocak Çarşamba günü Kanyon Cinemaximum Sinemaları’nda gerçekleşen galaya adeta ünlü yağdı. VİDEO HABER

 

Sanat ve cemiyet dünyasının önemli isimleri TAFF ve BRK’S Productions yapımı ‘Kardeşim Benim’in görücüye ilk kez çıktığı güne, adeta akın etti!

EĞLENCE SEKTÖRÜ GALADA BULUŞTU!

Galaya gelenler arasında; Demet Akbağ, Fahriye Evcen, Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Erkan Kolçak Köstendil, Büşra Pekin, Sarp Levendoğlu ve Birce Akalay, Mustafa Ceceli ve Sinem Ceceli, Kemal Uçar, Irmak Ünal, Gökhan Keser, Buse Terim ve Volkan Bahçekapılı, Bora Gencer, Nejat Yavaşoğulları, Raşit Bağzıbağlı ve Dilan Denizçiçek,  Ömür Gedik, Nurseli İdiz, Kerem Çatay ve Beril Çatay, Erdem Kınay ve Sinem Kınay, Dolunay Soysert, Derya Baykal,Tuğba Coşkun, Yosi Mizrahi, Yavuz Seçkin, Ümit Erlim, Sasha Perera, Pakize Suda,  Oya Aydoğan, Ümit Okur, Eylem Yıldız, Efecan Şenolsun, Derin Mermerci ve Cem Aydın, Çisem Çancı, Burak Can, Batuhan Begimgil, Altan Gördüm ve kızı Gülnur Alize vardı...

Galaya, başta yönetmen Mert Baykal olmak üzere, yapımcılar Timur Savcı-Cemal Okan, filmin senaristi Zafer Külünk ve filmin oyuncuları Burak Özçivit, Murat Boz, Aslı Enver, Ahmet Gülhan, Nazan Kesal, Burak Satıbol, Ferdi Sancar, Sencar Sağdıç, Atalay Çetintaş, Celal Acaralp, Ali Beyat, Benian Dönmez Baran Çınar, Berke Önemli, Cihangir Turantaş, Buse Balkan, Sena Görgün, Yunus Eski, Adnan Mehmet Ali Arslan, Hakan Atalay, Çağlar Yiğitoğulları, Zeynep Belbel, Çeşmircioğlu, Ceyhun Tutal, Efe Tuncer, Murat Ercanlı, Gözde Mutluer, Mert Denizmen katıldı...

“ÇEKİMLER O KADAR EĞLENCELİYDİ Kİ SETTEN DÖNMEK İSTEMEDİK”

Film gösteriminden önce kırmızı halı seramonisinde basınla bir araya gelen film ekibi eğlenceli bir sohbet gerçekleştirdi. Çekimlerin nasıl geçtiği konuşulurken Murat Boz: “Çekimler o kadar eğlenceli geçti ki setten dönmek istemedik. Benim için çok farklı bir deneyim oldu.

Bizim bu filme başlangıç noktamız, Burak(Özçivit) ‘la  arkadaşlığımız ve dostluğumuz oldu. Çok eskiye dayanıyor. Oradan çıkmış bir fikir filme dönüştü” deyince sözü alan Burak Özçivit: “Filmi izleyince siz de göreceksiniz zaten o sıcaklığı. Herkes kendinden bir şey bulacak, tam bir kardeşlik hikayesi” dedi.

“SENARYOYU OKUMADAN KABUL ETTİM ÇÜNKÜ ‘KARDEŞİM BENİM’!”

Murat Boz’a neden senaryoyu dahi okumadan filmi kabul ettiği sorulunca Boz, filmin ismine de esprili bir dille atıfta bulunarak: “Burak’ın olduğu bir işe her zaman evet derim. Kısacası ‘Kardeşim Benim’! Normalde çok iyi anlaşıyoruz. Burak’la kimyamız tutuyor bizim. Sette anlaşmamamız gerekiyordu o bizi bayağı zorladı” dedi.

AMSTERDAM, BERLİN  VE BAKÜ MÜJDESİ!

Filmin aynı zamanda yapımcılarından olan Burak Özçivit yurt dışındaki sinemaseverlere bir de müjde verdi: “Kardeşim Benim” ile Amsterdam, Berlin ve Bakü’ye gidip oradaki hayranlarımızla da buluşacağız” dedi.

Salonları tıklık tıklım dolduran davetliler film bitiminde ‘Kardeşim Benim’i dakikalarca alkışladı! Film, gerek duygusal ve eğlenceli sahneleri gerekse müzikleriyle çok beğenildi! Davetliler, medyada büyük yankı uyandıran Murat Boz’un ‘Abe Kaynana’yı seslendirdiği, Burak Özçivit’in org başına geçtiği düğün sahnesine alkışlarıyla eşlik etti!

Yıllardır küs olan iki ünlü kardeşin, babalarının vasiyeti sonrası değişen hayatlarını anlatan ‘Kardeşim Benim’de Boz (Hakan) ve Özçivit (Ozan)’e, ‘Zeynep' rolüyle başarılı oyuncu Aslı Enver eşlik ediyor.

Senaryosu Zafer Külünk’e ait olan, yönetmen koltuğunda ise Mert Baykal’ın oturduğu, TAFF ve BRK’S Productions yapımı ‘Kardeşim Benim’  bugün (15 Ocak Cuma) vizyonda!

İŞTE MAGAZİNKOLİK.COM'UN GÖZÜNDEN FİLMİN GALASI;

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.