Kardeşlerim... FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

Kardeşlerim... FİNAL TARİHİ BELLİ OLDU!

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kardeşlerim sezon finali yapmaya hazırlanıyor. Dört kardeşin hüzünlü hikâyesinin anlatıldığı Kardeşlerim dizisinin yeni sezon tarihi şimdiden merak ediliyor.

Başrollerinde Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy gibi ünlü isimlerin rol aldığı Kardeşlerim dizisi cumartesi günleri izleyici ekran başına kilitliyor. Annesi ve babasını aynı anda kaybeden 4 kardeşin hüzünlü hikâyesinin anlatıldığı dizi, sezon finali yapma kararı aldı. Kardeşlerim yeni sezonunun ne zaman başlanacağı ise sosyal medyada dizinin sevenleri tarafından şimdiden sorgulanmaya başlandı.

KARDEŞLERİM NEDEN SEZON FİNALİ YAPIYOR?

Başladığı günden beri beklediği reytingleri alan Kardeşlerim dizisi cumartesi günün yayınlanacak bölümün ardından ekranlara ara verecek. Kardeşlerim dizisinin neden sezon finali yaptığı ile ilgili net bir açıklama yapılmazken, yaz döneminin gelmesiyle birlikte diğer diziler gibi Kardeşlerim dizisinin de ekranlara ara verdiği düşünülüyor. Diziyle ilgili final yapacak dedikoduları çıkmıştı ancak fragmanın yayınlanmasıyla bu dedikoduların asılsız olduğu ortaya çıktı. Dizi final değil, sezon finali yapacak. Kardeşlerim dizisi ATV ekranlarında yeni sezonda da yer alacak.

KARDEŞLERİM DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN?

19 Haziran Cumartesi akşamı 18. Bölümünün yayınlanmasıyla ekranlara ara verecek olan Kardeşlerim dizisinin yeni sezon tarihi merak ediliyordu. Dizinin yapımcısı ve kanaldan net bir açıklama gelmezken, Kardeşlerim adlı dizinin eylül ayı itibarıyla ekranlara döneceği tahmin ediliyor. Ancak eylül ayının hangi gününde başlayacağı ise henüz bilinmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.