Karımı Gördünüz mü?... GALASI YAPILDI!

Karımı Gördünüz mü?... GALASI YAPILDI!

Yapımcılığını Aras Yapım’ın üstlendiği ve başrollerinde İvana Sert ile Peker Açıkalın’ın yer aldığı sezonun iddialı komedi filmi “Karımı Gördünüz Mü?”nün galası dün akşam Ümraniye’deki Canpark AVM’de gerçekleşti.

İvana Sert ve Peker Açıkalın’ın başrolünde yer aldığı “Karımı Gördünüz Mü?” filmi dün akşam Canpark AVM’de görücüye çıktı.

Sert ve Açıkalın’ın yanı sıra filmin diğer oyuncuları Nuri Alço, Coşkun Göğen, İlker Kurt, Arda Kural, Toygun Ateş, Ferdi Atuner, Hüseyin Elmalıpınar, Tolga Öz, Mehmet Çepiç, Berna Öztürk, Esra Sömezer, Dilay Korkmaz, Erdi Ünver, Ahmet Arıman, Ayşin Zeren, Yüksel Molla, Ali Rıza Tanyeli, İrfan Aslanhan, Elif Kabaş, Anıl Şimşek, Teoman Ayık, ve Merve Yüksel’in de katıldığı galada ayrıca iş ve sanat dünyasından da pek çok isim yer aldı.

İŞTE GALADAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER;

eyvahkarim_gala_1.jpg

Gecede basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İvana Sert, “Bu projede yer aldığım için çok mutluyum.

Son derece eğlenceli bir film çektik. Biz sette çok güldük. Eminim siz de filmi izlerken çok güleceksiniz” dedi.

Galaya nişanlısı Çiğdem Koç’la birlikte katılan Peker Açıkalın, güzel bir sette, güzel oyuncularla oynadıklarını söyledi.

Peker Açıkalın, filmde “küfür” olmadığının altını çizerek gişe dertlerinin olmadığını ancak ortaya güzel bir iş koyduklarını belirtti. 
karimigordunuzmu_gala_1.jpg
Yeşilçam’ın usta ismi Nuri Alço ise filmin yolunun açık olmasını diledi. Güzel projelere imza atan bir ekibin ilk filmi olduğunu kaydeden Alço, filmde bir otel sahibini canlandırdığını aktardı.

Yeşilçam’ın “Tecavüzcü Coşkun” ismiyle nam salan filmin bir diğer ünlü ismi Coşkun Göğen esprili söyleşide filmde dans ettiğini söyledi.

İzleyicileri sinemaya davet eden Göğen, çalışmalarına devam ettiğini açıkladı. 

ARDA KURAL: ARTIK TİCARET YAPACAĞIM

Filmin konuk oyuncusu Arda Kural da uzun zamandan sonra ilk kez bir film projesinde yer aldığını belirterek hayatına ticaret ile devam etmek istediğini söyledi. 

6 NİSAN’DA VİZYONDA!

Sezonun iddialı komedi filmlerinden olan “Karımı Gördünüz Mü? 6 Nisan’da vizyona girecek…

Yönetmenliğini ve senaryo yazarlığını Bülent Pelit’in üstlendiği filmin konusu şöyle:

Hakkı, ünlü ve oldukça zengin bir iş adamıdır ve birçok turistik tesisi ve yatı olmasına rağmen karısı Makbule'nin farklı yerlerde tatile çıkma isteğini geri çevirmez. Güzel bir otele rezervasyon yapar ve karısını istediği tatile götürür. Otele girdikleri andan itibaren tüm gözler gösteriş meraklısı çiftin üzerindedir. Çevresindekilere laf yetiştirmeye çalışan Hakkı, bir süre sonra karısının yanında olmadığını fark eder. Otelin çevresinde eşini aramaya başlayan Hakkı bir türlü bulamaz. Asıl macera da bundan sonra başlayacaktır...

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.