KARINIZIN SİZİ ALDATTIĞINI NASIL ANLARSINIZ? SORUSUNUN CEVABINI KOLAYCA ÖĞRENİN!

KARINIZIN SİZİ ALDATTIĞINI NASIL ANLARSINIZ? SORUSUNUN CEVABINI KOLAYCA ÖĞRENİN!

Büyük bir tutkuyla evlendiğiniz eşinizin artık size eskisi gibi davranmadığını mı düşünüyorsunuz? Çok güzel şekilde başlayan evliliklerin çoğu eşlerin birbirine olan sevgisinin bitmesi ve birbirlerini aldatmasıyla son buluyor. Eğer siz de çoğu kişi gibi karımın beni aldattığını nasıl anlarım sorusunun cevabını arıyorsanız aşağıdaki yazımızı okuyabilirsiniz.

Kadının aldattığını anlamanın yollarını bulmak için teknolojiyi nasıl kullanabilirsiniz?

makaleyazisi-gorsel.jpg

                         https://www.eyezy.com/tr/

Günümüzde teknolojinin gelişmesiyle sosyal medya platformlarının çeşitliliği artmıştır. Sosyal kullanımın artmasıyla insanlar arası iletişim kolaylaşıp yaygınlaşmış. Ancak diğer yandan çiftler arasındaki güven zedelenmiş ve eşlerinin birbirlerini aldatması artmıştır.

Eğer siz de eşinizin sizi aldattığından şüphelenip aldatan kadın nasıl davranır gibi sorulara cevap arıyorsanız baktığınız ilk yer yine arama motorları olacaktır. Tarayıcı geçmişi izleme ve cep telefonu arama kayıtları ve benzeri gibi yöntemleri neden aradığınıza şaşmamalı. Ancak buradaki bilgi kirliliğinden dolayı doğru ve yeterli bilgiye sahip olamazsınız.

Bunun yerine https://www.eyezy.com/tr/ gibi son teknoloji ile donatılmış güvenilir olan uygulamaları kullanabilirsiniz:

  • Sosyal medya sohbetlerini görüntüleyebilirsiniz

Eşinizin telefonuna indirdiğiniz Eyezy uygulaması sayesinde eşinizin sosyal medya mecralarındaki mesajlaşmalarını gizlice okuyabilirsiniz.

  • Çevrimiçi etkinliklerini görebilirsiniz

Eşinizin sizi aldatmak için kullandığı web sitelerinden tutun da uygulamalara kadar eşinizin çevrimiçi yaptığı tüm faaliyetleri kolayca takip edebilirsiniz.

  • Mesajlarını ve e-postalarını okuyabilirsiniz

Eyezy uygulamasının izleyicileri sayesinde eşinizin kimlere hangi uygulamalardan ne yazdığını kolayca ulaşabilirsiniz.

  • Kimlerle görüştüklerini öğrenebilirsiniz

Eyezy eşinizin telefon rehberine erişim sağladığı için kimlerle ne zaman konuştuğuna dair tüm bilgileri sizlere sunar.

  • Nereye gittiklerini görebilirsiniz

Eyezy uygulamasının kullandığı GPS ve geo-fencing teknolojisiyle eşinizin konum bilgilerine erişim sağlayabilirsiniz.

  • Telefonlarında neler sakladıklarını öğrenebilirsiniz

Eyezy galeri ve not defteri gibi uygulamaları izleyebildiği için eşinizin telefonuna kaydettiği her şeyi görebilirsiniz.

  • Telefonlarına yazdıkları her şeyi görebilirsiniz

Eyezy yerleşik keylogger özelliği ve ekran kaydedici sayesinde telefon üzerinde yapılan tüm hareketleri gözlemleyebilirsiniz.

Aldatan kadın ücretsiz bir şekilde nasıl yakalanır?

Aldatıldığını düşünen çoğu eş aldatan kadın nasıl anlaşilir test et başlıklı anketlerle eşlerinin kendilerini aldatıp aldatmadıklarının öğrenmek ister. Ancak bu gibi anketlerin çoğu hızlı ve kolay sonuç alınabilen yöntemler gibi görünse de güvenilir ve tutarlı değillerdir.

Bu yüzden eğer eşinizin sizi aldattığını yakalamak istiyorsanız daha somut ve gerçekçi yöntemlere başvurmalısınız. Ücretsiz olan bu yöntemlerden bazıları şunlardır:

  1. Mesaj kutularını kontrol edin

Eşinizin sizi aldattığını kanıtlayabileceğiniz ilk yöntem onun mesaj kutularına bakmaktır. Böylece eşinizin tanımadığınız kişilerle ne konuştuğunu öğrenebilirsiniz. Her ne kadar bu onun özel alanlarına müdahale gibi dursa da gerçeği öğrenmek için bakmanız gereken en önemli alanlardan biridir.

  1. Şüpheli gördüğünüz uygulamaları inceleyin

Eğlence başlığı adı altında pek çok uygulama bulunmaktadır. Eğer siz de eşinizin sizi aldattığını düşünüyorsanız Tinder, Bumble ve Plenty of Fish gibi flört uygulamaları kullanıp kullanmadığına bakabilirsiniz.

  1. Sosyal medya platformlarını kontrol edin

Pek çok kişi gibi eşinizde sosyal medya mecraları üzerinden başkalarıyla iletişime geçip sizi aldatıyor olabilir. Bu nedenle onların arkadaş listelerini ve DM kutularını inceleyebilirsiniz.

  1. İnternet arama geçmişine bakın

Eğer eşiniz sizi aldatıyorsa hali hazırda internet arama geçmişlerini silecektir. Bu nedenle bunu da sizi aldattığına dair bir ipucu olarak görebilirsiniz. Ancak eğer eşiniz arama geçmişini temizlemiyorsa gölgeli, sabitlenmiş ve gizli sekmelerde açılmış siteleri ziyaret edebilirsiniz.

Ayrıca bu arama geçmişi inceleme kısmını mümkün olduğunca kapsamlı yapmaya özen göstermelisiniz çünkü eşiniz bir hata yapmış ve size bir ipucu bırakmış olabilir.

  1. Sahte hesaplar kullanın

Özellikle eşinizin sizi sosyal medya platformları aracılığıyla aldattığını düşünüyorsanız fake hesaplarla eşinize yürüyebilir veya onun hoşuna gidecek iltifatlar içeren mesajlar atabilirsiniz. Eğer eşiniz sizin bu mesajlarınıza dönüş sağlıyorsa ve yüz yüze buluşma teklifinizi kabul ediyorsa maalesef eşinizin sizi aldattığını kanıtlamış olursunuz.

  1. Teknolojiden yaralanın

Eşinizi yakalamak için gelişmiş teknolojiyi kullanarak onun hareketlerini gözlemlemek yerine harekete geçebilirsiniz. Örneğin evinize gizli kameralar yerleştirebilir veya ücretsiz olan takip uygulamalarını eşinizin telefonuna yükleyerek onun yaptıklarını öğrenebilirsiniz.

Sonuç

Özetle aldatmak sadece erkeklere mahsus bir durum değil günümüzde pek çok kadın da eşlerini aldatmaktadır. Ancak kadınların erkeklerden daha kurnaz ve uyanık olduğu için onların eşlerini aldattıklarını ispatlamak daha zordur. Eğer siz de karınızın sizi aldattığını nasıl anlarsınız sorusuyla hayatınızı zindan ediyorsanız yukarıda sıralanan yöntemlere başvurarak bu sorunuza cevap bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.