Karmatürk Radyo... FULİN FIRTINASI!

Karmatürk Radyo... FULİN FIRTINASI!

Son zamanların ve Müzik sektörünün en gözde ismi şarkıcı `Fulin` Karmatürk Radyo`ya konuk oldu.

Geçtiğimiz aylarda ''İçinden Oku'' isimli çalışması ile Müzik piyasasına harika bir giriş yapan ve ardından hiç ara vermeden yakın zamanda 2 Maxi Single çalışması ''Aşk Bu Bitermi'' ile müzik listelerinde üst sıralarda kendisine yer bulan ve dinlenme rekorları kıran güzel şarkıcı FULİN şarkıları için aldığı olumlu tepkilerden dolayı çok mutlu olduğunu her defasında dile getiriyor.

Şu sıralar sürekli radyolara konuk olan güzel şarkıcı bu yoğunluğunun başarısını bitmeyen enerjisine borçlu olduğunu dile getirdi.

11.03.2015 Çarşamba Günü Akşam 18:00'da Karmatürk Radyo'da Yücel ile Dolce Vitaprogramına konuk olan Güzel şarkıcı FULİN canlı yayında adeta fırtınalar estirdi.

Karmatürk Radyo prpogramcısı Yücel'in sorularına dobra dobra cevaplar veren FULİN ne kadar açık sözlü olduğunuda dinleyicilerine göstermiş oldu.

Keyifli Dakikaların yaşandığı programda dinleyicilerinin isteklerini kırmayan güzel şarkıcı Sezen Aksu,Tarkan,Sıla gibi isimlerin şarkılarını canlı canlı söylemeside dikkatlerden kaçmadı. Hemen hemen 1 saat süren bu keyifli programda, FULİN yeni projelerinin devam ettiğini ve harika çalışmalar ile yeniden hayranlarına tekrar müzik ziyafeti vereceğinin de sinyallerini verdi.

Doğu Anadolu ve Karadeniz Turnesine çıkmaya hazırlanan FULİN kendisini dinlemeye gelecek olan dinleyicilerine harika konserler vereceğini dile getirdi.

Güzel şarkıcı FULİN'in geçtiğimiz günlerde web sitemiz SosyeteAlemi.com Yayın Grubu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Ali Çetin Akbayrak ile gerçekleştirdiği Röportaj da Harika bir Sezen Aksu hayranı olduğunun yanı sıra hayatı ile ilgili bir çok çarpıcı açıklamalar yaparak son günlerde sosyal medyada Röportajın çok sayıda okunma alması Güzel şarkıcıya keyifli günler yaşattığı gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.